0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,541 puan) tarafından
Gorumcemin oglu var 17 yasinda kizimi dogurdugumdan beri ayy ne kadar çok ilkere benziyo diyo aslinda alakasi yok kac kere dedim benzemiyolar dakkada bir soyleme dedim her goruntulu aramasinda aynı ilker aksamda aradi diyo bu kız buyusun ayni benzicek ilkere bende dedim serkanla ilkermi yapti bu cocugu bide bana diyor kız ya baba tarafina benzer dedim sart degil benzemesi cok nadir olan sey onlar benim yeğenim var kiz baba tarafiyla alakasi yok diyorum gorumceme gecen gitmis arkadasina oturmaya orda aradi goruntulu ordada diyo annemede benziyo biraz offf 

16 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
Desin benzese ne olcak benzemese nolcak? Asil gerçeği değiştirmez ki.
(2,541 puan) tarafından
Kiz benzer bi yanlari yokki
(86 puan) tarafından
E boşver o benzetiyo demekki yada sen snir oldugndan dolayı diyodur daha da hoşuna gitmesini sağlama öyle deme diyerek
-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından
Eee kız desin n'olacak kuzenler benzeyebilir
(2,541 puan) tarafından
Kiz benzese desinde yani
(803 puan) tarafından
Kız ne derse desin s.ktiret aman bide bunumu dert yapcan kendine
0 oy
(11,934 puan) tarafından
Sen önemsedikçe taktıkça üstüne geliyor görmüyor musun salla ya
0 oy
tarafından
Dert mi arıyosun kendıne nedır ne var bunda benzese nolucak benzemedıgı halde benzıyor dese nolucak gorumce olunca nıye barıyor her denılen
(11,934 puan) tarafından
Kız bende kaynanama diyorum ki bu çocuk size çekmiş çok çirkef bizde böyle çocuk yok diyorum gülüyoruz herşeyi abartıyorlar
tarafından
Ben napayım kız bendekı cocuk babasıyla babanesının kopyası kaynanam dogursa bu kadar onlra benzer, heryerde arar bakın kızıma bu benım kızım der, durup durup gozdeee gecen bılmem kım gordu aayy aynı sen bu dedıler der guler bende gulerım benzıcek tabı agactan mı topladım napayım yanı
(11,934 puan) tarafından
Aynen öyle takmaya gerek yokki bende babaneme benziyom senin kızında babanesine benzemiş napaljm djdjd
(11,934 puan) tarafından
Benim kızım da görümceme benziyor :(( nerde görse ay aynı benim küçüklüğüm diyor bende diyorum huyu suyu da sana çekmiş aynı tipi boşver :))
tarafından
Bende dıyorum bu topan patlıcan burnu sıze cekmeseydı keske vallaaa dıyo o kotu olmus ahshshd ama napayım yani kadının torunu benzer
0 oy
(16,531 puan) tarafından
Desin nolcakki. Bebek bu herkes birine benzetir. 
0 oy
tarafından
kiz birak bunlar 7 koyun gordugunu inkar eder. dusun kizimin gozu renkli ben renkli gozluyum bizimkiler ne dio babasininda kucukken gozu renkliydi : D ama suan dgl suan anasinin gozu renkli dmk anasina cekmis dedim
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Huyu benzemesib de gül geç boşver
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Neden bu kadar takildin ki cnm ne var kötü bir şey demiyo konuşsun dursun ya bu kadar takarsan daha çok üstüne gelir
0 oy
(220 puan) tarafından

Hadi hadi yalan atma benziyor iştee kabullen :D

0 oy
(7,466 puan) tarafından
Ahahahah benim kizda benim kopyam her gören ayni seyi diyor kayinvalidemde ilk dogdugunda diyordu nolduysa simdi bi halasina benziyor bi babasina ki alakasi yok bende hiç sesimi çıkarmiyorum sonucu degistirmiyor sonucta 
0 oy
tarafından
Desin ne olacak ki benim kan bağım yok eltimin kızıyla bazen diyorum lan sen bana mı benziyorsun diye bana gülüyor herkes gülüyor bazı şeyleri fazla abartmayın olabilir kuzen onlar de geç kenara 
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Seni sinir etme nin yolunu bulmuş kullanıyor sende oyuna geliyorsun. Heeeee de geç... 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Valla benim kızımı bizim taraf bana eşimin tarafı halaya benzetiyor kızımda benim gibi kumral bana çok benziyor bebekliğime felan  görümcem esmer ben hiç üstelemedim halası güzel benzesin tabi dedim şimdi bir huysuzlugu olunca kime çekmiş kime benzedi diyiyolar hemen diyorum halasına yüzü de huyu da o beni kızdıracaklarken ben onları kızdırıyorum iüsteledikçe inada yaparlar 
0 oy
tarafından

Ayni kaynanam oda sureklo ya kizina benzetio ya kendine benzetiyo ya babasina benzetio mübarek kendi dogurdu sanirim alakaso yok oglum babasina benzio gozleri dudak yapisi bana benziyo ama 2 bucuk aylik cocugun huyu suyu ayni halasaymiş bazen aglarken boyle anne der gbi aglar ya cocuklar gorumcemde öyle aglarmis aman cabuk yurur cabuk konusurmus onun kizida oyleymis cok dilliymis masallah oglum cok enerjik hep konusmak istiyo yani sesler cikario ben konustukca kahkaha atiyo resmen sinir oluyom sireklo benzetmesine daha agzindan bi kere sana benzio demedi surekli kendi tarafins benzetio bende herseferinde kendinize benzetmeyin Allah korusun diorum :D

0 oy
tarafından
bizim kayınvalide de aynısını yapıyordu. kendi taraflarına benzetmek için dıdısının dıdısını bile söylüyordu  :D ama sonuçta oğlum benim kopyam oldu :) herkes gibi o da kabullendi artık. boşver derse desin. onun demesiyle onların tarafa benzeyecek değil. ben kayınvalideme senden başka kimse sizin tarafa benzetmiyor anne gözlük değişimi yapalım demiştim en son :) sonra da söylemedi.
0 oy
(2,720 puan) tarafından
He benziyor de amannn nolacak Allah aşkına 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,215 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 331 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (860 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 391 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Umudayolculukkk (565 puan) tarafından soruldu
+4 oy
22 cevap 1,130 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,795 soru

23,862,037 cevap

320,454 kullanıcı

...