+6 oy
4,276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Bi ufak moladan sonra cinsiyet belli olunca gelicem dedigim icin ufak bi donus yaptim minnoslar☺️❤️

Galiba bende iki oglan anasi cirkef bi kaynana adayi olacam hemide iki gelin kaynanasi djjdhdh 

Bizi sorarsaniz Sukur biz iyiyiz hersey yolunda bulantilar kusmalar derken 3aylik olduk bile ❤️❤️ 

zaman sanki gecmiyo gibi ama sanki cokta hizli geciyo gibi buarada cinsiyet meselesi erken gibi gelsede bana alisimdede erkege benziyo demisti 3aylikken bu minnosumdada oyle dedi doktorum tabi ben minnak bi isyan baslatmis olabilirim ☺️doktorun yaninda deme doktor 3erkekle ben neydecem diye yani ordada mihriligimi yaptim gonul isterdiki benden bitane daha olsun ama nasip  fjhfhf saglikla gelsinde cinsiyetin onemi yok ❤️❤️❤️

Neyse sizler nasilsiniz ozledinizmi beni yav ben ozledim vallahi ❤️☺️
notu ile kapatıldı: Kişisel post

75 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Kayıtlı olmadan önce yorumları hep okurdum, genelde tüm yazılarını beğenirim, çoğuna da gülerdim. Kaç zamandır görmüyordum seni, çok da üzüldüm açıkçası. İnşallah geri gelir demiştim. Hoş geldin, sefa getirdin

tarafından
Yaa ne mutlu oldum suan ne guzel seyler bu dusunceler cok saol canim benim hosbuldum ☺️❤️
(64 puan) tarafından
Rica ederim ne demek. Hep mutlu ol inşallah.
Benim gibi çok kişi vardır bence, yorum yazmaz ya da kayıtlı değildir ama okuyup güler üzülür, hak verir vs vs. Çok seviliyorsun.
tarafından
Cok tesekkur ederim ne mutlu banaki konusmadigimiz halde bunlari dusundurebiliyorum ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(8,382 puan) tarafından
Yorumlarına bayıldığım insan gelmiş hoşgelmiş ❤
tarafından
Siz anlastiniz beni aglatacaksiniz anlasildi ☺️hosbuldum bitanem nasilsin ❤️
(8,382 puan) tarafından
Çok şükür seni gördüm daha iyi oldum canım senin de iyi olmana çok sevindim  ❤
tarafından
Allah razi olsun binkere sizden ☺️❤️
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun sağlıklı Salih bir şekilde kucağına alman duasıyla 

Bura yasaklı madde gibi bağımlılık yapıyo zati
tarafından
Bana bagimlilik yapan bura degil burdaki minnos dostlarim canim benim ☺️☺️

Allah razi olsun dualarin icin aminn rabbim her isteyene nasip etsin insallah ❤️
(2,411 puan) tarafından
Âmin Ecmain
0 oy
tarafından

Aa benn bile özledim herkes özlemistir hoş geldin<3

tarafından
Sen bile derken ahahh  kiz ben sana bisimi yaptim sjdhhd
tarafından
Yok yani burda çok aktif değilim ve tanışmadık bile ama gözlerim arıyordu ondan dedim ben bile :D
tarafından
He ondan anladim :D
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Hoşgeldiniz efenim hayırlısı olsun benim kizcem oldu
tarafından
Ayy kokla benim yerime boynundan neguzel kokuyodur o simdi beee ☺️❤️
(16,792 puan) tarafından
Cennet cennet isirmamak için zor tutuyorum kendimi
tarafından
Ya ben kendimi dusunuyomda fato fena bisi olurum he 14 sene sonra sanki ilk hamilelikmis gibi geliyo bana ali vokbuyudu ondan heralde o cennet kokuya can kurban ❤️
(16,792 puan) tarafından
Evet elbette ki senin için bambaşka olacak benim üç sene geçmesine rağmen çok heyecanlı seni hatta sizi ailecek düşünemiyorum rabbim sağlıklı bir gebelik versin sana :)
tarafından
Amin fatom Allah razi olsun hepinizden ❤️
0 oy
(2,121 puan) tarafından
Hoşgeldinnn kötü kaynana adayı seni

Prense maşallahh diyelim bir daha gitme ama olurmu birdaha taaa dpgurunca 3 4 gün izinli ol
tarafından
Ahahha insallah balim bakalim zaman ne gosterir

Kiz olurmuyumkotu kaynana olmam heralde ya insallah olmamfjhf
(2,121 puan) tarafından
Yok yok olmazsın ya sen minik prens annesi sni
tarafından
Aman olmayim ya yoksa gelinimde burda dedikodumu yapar fjfjhfh
(2,121 puan) tarafından
Düşünsene gelinlerimizde buraya üye olup bizi çekiştiriyor ay gülerim
tarafından
Ah iste kalbim aglar ozaman yav dkjdhd
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Hoşgeldin mihri Rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin♥️
tarafından
Hosbuldum nagihan amin insallah
0 oy
tarafından

Hoş geldin Mihri olsun canim sağlıklı sihatli olsun inşallah benim gibi 3 de bulursun belkim kızı seneye bi tane daha yap kizzz :D

tarafından
Saglikli olsun yaseminim gerisi bos vallahi okadar seneden sonra tutunmusya bana daha ne isterim
tarafından
Aynen canim en önemlisi sağlık simdi ayni ilk gibi oluyo mihri once bi şaftı dagitiyon sonra varyaaa bal balll ayyy cahillikteki baska simdiki annelik bam baskaaa cok tatli cokkk evin gülü gulu ulan diyeceksin ben hic anne olmamisim buneee inşallah
tarafından
Ahahha valla suan sanki ilk hamileligim ama alideyken ben kusmazdim bulantim olmazdi camis gibi yerdim bunda pek oyle degilim dogsunda minnos saglikla abisi ozellikle heycanla bekliyo
tarafından
Bende kiz erkeklerde yerdim yerdim ne kusardim ilk oglumda zatwn calistim 7 ayy bu kız canımı cikardi resmen ilk 4 ay kustum sonra yandim 3 ay sonra sanci 2 ay sanci cektimm deyisik di bayaa yasta vardi bitti gitii cok şükür elhamdülillah abiler ölüyo zaten üstüne bi düşüyorlar sormaaa Allah yardımcın olsun canimm seninde  inşalahh alirsin kucagina sag salim
tarafından
Amin canim insallah Allah razi olsun ❤️
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Kız mihri kaç haftalıksın bende aynı aydayım ama daha kendini göstermiyor sıpam :D 

Hoş geldin bu arada =))
tarafından
Hosbuldum balim 3aylik olduk alide 3aylikken erkege benziyo demisti doktorum degismemis bundada aynisi dedi bakalim degisirmi bilmiyorum ama bacak arasinda cikinti var dedikten sonra degismiyo diyolar seninki kiz olabilur belkim ondan gostermiyodur ne yalan soylim bende esimde kiz diye hissediyoduk aslinda ☺️
(3,556 puan) tarafından
Ecem Lina da 3 aylıktı kız dedi bana ama bu ne hikmetse göstermiyor kendini o kadar çabaya rağmen :D  hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzularımız bende heyecanla bekliyorum cinsiyet ne =)) gitme kız bir daha sevilenler tek tek gidiyor yapmaaaaayıııın
tarafından
Bakalim asko insallah kafa esmesse burdayim :)
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Ahhhhh bebeğim sen yokken ne kaoslaaar ne giybetleeer ne eglenceler oldu fakkat sen hep benim yöreğimdeydin
tarafından
Heee tugba su candir ya onun yerine baskalari gitseydi dkjdhd
(3,825 puan) tarafından
Ay sorma sorma hepimize koca parası yiyosunuz ben ayaklarimin ustunde duruyorum falan dedi sal.ak dedi ko.pek surusu dedi neler neleer
tarafından
Ahahha aman oluyo arada öyleleri bosverin ☺️
(3,825 puan) tarafından
Ha bide ece kankam var ayakkabiya 1000 tl vermeye kalkti ben pazarda 100 tl deyince çok pahalı diye kavga etti benle jeksndh
tarafından
Yaaa uf sus be ahahahha ece bitane :))(
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Hoş geldin canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah ♥️♥️
tarafından
Hosbuldum bitanem amin inşallah ☺️❤️
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ayyy hosgeldin yokluğun buralarda farkediliyo… hayırlı olsun bebiş sağlıcakla kavuşun ❤️
tarafından
Hosbuldum canim benim amin Allah razi olsun❤️❤️❤️
0 oy
(3,297 puan) tarafından

Anowwww :D kiz hoşgeldin mihrim.. yavrusun hayirli ugurlu olsun sağlıcakla gelsin<3

tarafından
Amin bebegim Allah raziolsun hosbuldum naber ☺️❤️
(3,297 puan) tarafından
Iyiyim bacim sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik :)
tarafından
Kusmali bulantili falan gidiyoduda bu ara hafifledi sukur kusumya
(3,297 puan) tarafından
Ay mihrim iyi yaptin gelerek seni görmek güzel ❤️
tarafından
Saol balim sizi gormekte guzel ❤️
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Aaaa hoş geldin ama sen hamilemiydin? Ben fazla girmiyordum son zamanlar siteye bilmiyordum, inan çok sevindim adına ya gerçekten. ❤️ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. ☺️
tarafından
Cok saol canim benim hamile oldugumu ogrenince gittim riskli bi donemi atlatip geldim sukur iyiyiz suan Allah razi olsun amin ❤️☺️
(4,716 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun çok sevindim valla ❤️
tarafından
Saol askom ❤️
0 oy
tarafından
Mihrriiii hoşgeldin canı :)
tarafından
Hosbuldum canim :)
0 oy
(1,610 puan) tarafından
HOŞGELDİN Mihri. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin canim insallah ❤️
0 oy
(30,259 puan) tarafından

MasAllah kız sağlıkla kucağına alırsın inşAllah

tarafından
Amin melikem amin dua edin hep ya
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Hoşgeldin mihri aplaaaa☺️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Hosbduk ablasinin gulu ❣️
0 oy
(8,890 puan) tarafından
Hoşgeldin kız mihri özledik tabi. Gözümüz Her yerde seni arıyordu ❤
tarafından
Ya bak nasilda simartiyolar beni dkdjjd
(8,890 puan) tarafından
Şımar şımar hak ettin:)
0 oy
tarafından
Hos geldin tekrar eski ismin neydi
tarafından
Nefayda tanirsin sen canim hosbuldum ☺️
tarafından
Aaa evet kotu bir animiz var ama olsun yorumlarin guzel senin
tarafından
Tesekkur ederim buyuk asklar kavgayla baslar klisesi olacak ahahha
tarafından
Aynen oyle

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 1,895 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,605 soru

24,171,854 cevap

335,894 kullanıcı

...