0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Vla maşallah diyim de :D

Mama yemek için uyandı babasını evde görünce bugün Bi nazar Bi gülüşler Bi gerilmeler. Ay dedm şu zilliye bak :D

Eşim iki aydır pazarları çalışıyordu bugun gitmedi bizim kızçeyle yaradı nasl nazlanıyo gürlüyo. 

Allahım yavrularımızın gülüşlerini hiç soldurmasın <3:)

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Amiiin amiiin... ❤️ Maşaallah 
-Reklam-
+1 oy
(748 puan) tarafından

Maşallah maşallah hep gülsün babası evde olunca naz yapıyor :D

tarafından
Maması evde olunca kayfide iyi zaten eşime dün dedm sen evde otur yemek yap iş yap ben Çalış cam :₺+D
(748 puan) tarafından
Yer değiştirin ev işi kocaya iş şans bizimkide babacı şuan bile babam babam geziyor
tarafından
Bzmki daha konuşamıyor :D
(748 puan) tarafından
Hele konuşsun çok güzel zmnlr
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kız çocukları nazli olur derler.. Ama benim oğlan daha nazli :D maşallah kızına 
tarafından
:) :) :) saolasn canm hadi ya çocuklar hep nazlı :)
0 oy
tarafından
Maşallah rabbim muhabbetlerini artırsın ")) benim büyük kıza da senin aşkın kim diye soruyorum babaaammmmm diye bağırıyor "D ne mutlu ki çocuklarına o sevgiyi veren o ilgiyi gösteren eşlerimiz var rabbim başımızdan eksik etmesin 
tarafından
Amin çok çok amin :)
0 oy
tarafından
amin canim kizlar cok babaci oluyor gece emmeye kalkinca illa babasina satasacak bizim kide :)
tarafından
:) :) benm eşimde işte gelir uyuyorsa bile. Uyandryo çocuğu sevmek için çok üzerine titryı saolasn kızda çok alıştı
tarafından
ben cok zor uyutuyorun o yüzden uyandırma lüksü yok kimsenin:)
tarafından
Benm kızımda öyle ama o kimse değil babası :)
tarafından
babasinin nefes sesine uyaniyo zaten mesqj atip duruyorum ben esime bu tarafa gelme ses yapma diye oda uyandiramaz cunku sonra saatlerce uyanik kalacagini biliyor ellemez hic :)
tarafından
:D Vala bizmkinn başına kalkıyo hep karışmıyorum zaten doğru düzgün Bi uykumda yok :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,989 soru

24,066,455 cevap

330,394 kullanıcı

...