0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnsanın kendi evinde istediği kadar iş yapmazsimj yoksa kaynanayla beraber olup dünya kadar iş yapması mi?

20 Cevaplar

+1 oy
(3,166 puan) tarafından
Soru sorarken bile cevap bariz bağırıyor kuzum ya ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Tek şık koymuşsun 
tarafından
Demek istedigim kendi evim olmadı ama ev üstündeyim deniyorlar beş dk dinlen
0 oy
(23,512 puan) tarafından
Kaynananın evinde iş yapmam

Hiç yapmadım da zaten kendi evimde de dağları asarim zoruma gitmez ama onlara iş yapmayı sevmiyorum 
tarafından
Ev üstündeyim iş yaparken zoruma gidiyor
(23,512 puan) tarafından
Gerçekten öyledir işi senin görevin bilir yapmazsın olay olur yaparsın takdir görmez
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Buda sorulur mu kizz tabiki A seceneği
tarafından
Ev üstündeyim iş yaparken zoruma gidiyor
(10,885 puan) tarafından
Bende 3 sene jaldim eşşekk gibi çalışıyordum valla bilirim bide Bi evde 20 kişiydin sen düşün nasıl calistigimi
tarafından
Sabahın 6 kalkıyorum ya demiyorlar bebeği var uykusuz kalır mi
0 oy
tarafından
Ne o kaynanaya ne iş yaparsan yap sonucu naptinki olur
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Kaynana evinde dunya kadar is yapmaak ve kimsenin gözüne gelmmesi daha zor cunki kendi evimdeyim sabdan basliyo gece bile bitmiyo ve yoruldum demiyorum cinki kendi evime ne yapsam gözüme gelmez
0 oy
tarafından
Tabiki kendi evinde 

Kaynanamla iki buçuk sene yaşadım bı yıl olmadi kendi evime geçeli ama burda tüm iş bende hiiiic gocunmam oğlum var küçük üstüne hamileyim yinede yapıyorum zoruma gitmiyo. Ordada yapıyordum istemiyodum. 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
İnsanın kendi evi gibisi yok bence
0 oy
tarafından
Tabikide kendi evinde olup istediğini yapmak 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kendi evin gibi olurmu 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kendi evinde 1 gün yaparsın 2 gün yapmazsın ama kaynana evinde 3 gün yat bi iş yapma hemen bi laf derler :D
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Cevabı kendin vermişsin kuzum zaten 

" insanın istediği kadr"
0 oy
tarafından
Evlerimiz ayrı ama Ramazan’da yememiz içmemiz bir temizlik zamanı gidip yapabildiğim kadarını bende yapıyorum hiçte zoruma gitmiyor çünkü bende oradayım. Sen birlik yaşıyormuşsun yapman lazım ha senin evin ha onlarınki aynı şey tabi sana yardım etmeleride gerekir tek başına tapmak insanın zoruna gider
0 oy
tarafından
Valla kaynanamla kaldım bir sene evde doğru dürüst iş yapmıyordum,olmuyordu çünkü.kendl evimin işi bitmiyor ya :) 
0 oy
(585 puan) tarafından
Kaynana ve aynı ev kelimeleri yan yana gelince bile tüylerim diken diken oluyor Allah yardımcın olsun keşke kabul etmeseydin baştan kabul edince sonra ayrılmak da çok zor
0 oy
(163,375 puan) tarafından
cvp belli yaa       
0 oy
(966 puan) tarafından
Kendi evinde bulaşık süpürge beklesin dersin yorulunca kaynana evinde anında yapılsın ister.
0 oy
(1,838 puan) tarafından
İnsanın kendi evine temizlik yapması zor olmamalı geleli mutluysan Devrek yaparsın kaynanaya gelince eğer gerçekten anlasiyosan sevilip sayiliyosan oda zor olmamsli bence sonuçta oda annen
tarafından
Ya  anlaşamıyor san yaranamiyirsan
(1,838 puan) tarafından
O ayrı mevzu ona bisy diyemem
0 oy
tarafından
Kaynana ile 9 ay yaşadım ne yaparsan yap yaranamazsın 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Diğer *** celdirici olmasi gerekiyordu:) tabiki a şıkkı 

İlgili sorular

0 oy