0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
Bu mübarek ayda belki birisinin duası kabul olur, ne olur dua edn bana rabbim oğluma sakinlik versin evlatlarıma tek başıma yetebileyim,  kimseye muhtaç olmayayım muhtaçlık çok zorr kızlar grrçekden bunaldım sürekli yardım istemek zorunda kalmakdan başa kalkılmasından yoruldum. Benim oğlum otizm ikiz kızlarım var oğlum uyumuyor kızlarım hiç durmuyor 3 ü bir arada çok zor oluyor daralıyorum nefes alamıyorum bazen, kayınvalidem aynı binadayız yardımı oluyor Allah razı olsun ama sürekli başa kalkıyor sürekli anlatıyor bıktım artık zoruma gidiyor,  muhtaç kalmasam bir bardak su istemem ama yetemiyorum 3ünee Allahm ne olr diyorm ne olur beni senden başkasına muhtaç etme 

15 Cevaplar

0 oy
(12,967 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun bol bol sabır versin o melekler de sana muhtaç Allah sana güç kuvvet versin 
(684 puan) tarafından
Evlatlarıma canım feda sadece biraz sakin olsa oğlum dursa biraz başka bişey istemem Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,409 puan) tarafından
Kurban olduğum RABBİM yar ve yardımcın olsun sana öyle Bir güç kuvvet sabır ihsan eylesin ki herkes hayran kalsin Âmin Âmin Âmin Âmin 
(684 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun canımm
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Rabbim sana güç kuvvet versin bol sabirlarin olsun inşallah canım kıyamam sana 
0 oy
(204 puan) tarafından
Rabbim güç kuvvet versin..
0 oy
(128 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bu mübarek ayın hürmetine
0 oy
tarafından
Senin oğlun kaç yaşında davranışları nasıl mesela 

Benimde gorumcem var bide komşum oğulları otizim 

Görümdenim oğlunu ege universitesinde tedavi altına aldılar annesi ve o hastaneye yatırdılar 

Abur cubur hastası basbaya günde en az 80 tl lik  birinci marka abur cubur (eti torku  ülker  ozmo)

Aşırı yemek

Evde eşyalara inat birşeyler kırma 

Sadece annesinin telefonu

Evde kafayı herhangi bir eşyaya takması 

Dışarı çıkında durmaması 

Ağzının boş kalmaması

7 yaşında 56 kilo 

Onda bunlar var 
(684 puan) tarafından
Aynı durumlar var ancak frenlemeye çalışıyoruz, inadını kırmaya çalışıyoruz 9 yaşında 44 kilo, evet malesef hiç durmuo
0 oy
(585 puan) tarafından
Canım anlatsın ya boşver çocukları büyütsün de biraz yükün hafifler en azından sen onu duymamazlıktan gel çocuklar biraz büyüyünce kadar tek başına olsan daha zor
0 oy
tarafından
Allah yardımçın olsun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun insallah :(
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Amin inşallah bende tek başına evlat büyütüyorum hem anne hem baba hem kadın hem erkek rollerini üstlenmek geçim düşünmek ev idaresi kira faturalar derken çoğu zaman bunalım halinde oluyorum Rabbimden güç kuvvet diliyorum yaşam mücadelemi verebilmek için yardım diliyorum Rabbimin yardımları olmasa bende ezilirdim bunca yükün altında sende öyle yapacaksın canım Rabbine sığın Allah yar ve yardımcın olsun.
(684 puan) tarafından
Öyle kuzum tek çare rabbim, umudum duam herşeym onda, rabbim seninde yardımcın olsun  hep güzel kapılar açılsın önüne rabbim kimselere muhtaç etmesin çok zor
(7,808 puan) tarafından
Amin canım bilmezmiyim.
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun İnşaAllah
0 oy
tarafından
Allahım sana yardımcı olsun 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim
0 oy