0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (681 puan) tarafından
İkinci geliyor acaba nasıl olacak diye kendimi sormadan edemiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(12,994 puan) tarafından
Vallahi 4 gün önce görümcem ambulans da doğurmuş o derece çabuk olmuş ben ise 2 gün sancı çektim belli olmuyor yani 
(1,019 puan) tarafından
Ayy bizimde bi akraba onunki 6.cı çocuğuydu ama ambulansta gelmiş bebeğin başı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki çok kolaydı. İlki daha zor olur derler
0 oy
(6,048 puan) tarafından
İkinci daha kolay benim ki bir anda oldu bitti sancı bile çekmedim doğru düzgün çok hızlı ilerledi
0 oy
tarafından
ilki 2 saatte

ikincisi 16 saatte :)
0 oy
tarafından
İkincide ilki gibi zor olmadığını çok duydum 
0 oy
(475 puan) tarafından
Annem 6. Çocuğu doğururken mahvolmuş doktor karnına bastırmış baya annem nefessiz kaldım kaç gün ağrısını çektim diyor basuru çıkmış 6. Doğumunda doktorlar annem 6. Gebeliği annemi kolay beklerken orda en zor doğum annemin ki olmuş bu işler hiç belli olmuyor
0 oy
tarafından

Benim ilki çok zordu 15 dikiş aldım hem içten hem dıştan ama

ikinci pıt  diye oldu 15 dakika dogumhanede  kaldım

3. Doğumda kolaydı ama şunu şancı çok zor yani kendi sancin çok daha iyi 

Benimkinin aralarında 1.2 arasında 3 yaş var 

2.3 arasında 3yas 9 ay var

0 oy
(885 puan) tarafından
Bende surda bekliyim. Ikinciye hamileyim 3 ay sonra doğum var korkmuyor deilim
0 oy
(597 puan) tarafından
O kadar kolay olduki çok güzel bi doğum oldu ikinci ama ilki yandim bittim sancı çok uzun sürmtü
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Ilk oğlumu 38 e girdigim gün doğurdum sancim yoktu hamilelikte kolaydı doktora suyum gelmedi nisan gelmedi sancim yok dedim doktor sen gece doğurursun dedi yatırdı anam gece suyum geldi sabah ezanı Allah-u ekber sancı başladı öğlen ezanı Allah-u ekber dedi doğurdum güzel doğurdum ikinci anam hamilelik mi yaşadım hastalık mi çile mi belli değildi olmadık hastalıklara yakalandim tedavi gördüm bebek problemli dediler sancı var açılma yok 41+1 de suni veririz yatırıp dediler olmazsa sezeryan dedim sezeryan olmaz büyük oğlumla küçüğü arasında tam 2 yaş var 1 hafta daha beklese doğum günü bile aynı olacaktı 41 de bir sancı başladı dedim evde bekliyim belki yalancı sancı eşim de izinli kardeşimi aradım arabayı hazır et sancim var siklasirsa haber vericem diye zaten sizin evin oralarda takılıyorum sancin tutar diye dedi akşam 8 de beş dakikaya düştü yemek yedim oğlanı uyuttum çantasını hazırladım sancı çekiyorum evde 11 de gittim hastaneye 6 cm i geçmiş açılma kardeşime dedim sen Aras'ı al git annemi getir beni alcaklar dogumhaneye izin vermedim az daha dolanayım dedim 12 de 8 cm di koridorda mi doğuracaksın diye dogumhaneye aldılar 45 dakikada doğurdum ama yok böyle çile resmen doğurmadım dogurttular çok yirtildim iki kere dikildim 18 saat sancı odasında kaldım kovid testi pozitif çıkmış birinin tüm servise test yaptılar diye anaaaam ne çektim eşime dedim daha çocuk yok o da kızı bulana kadar devam diyor sovdum bende doğurmam dedim :D ama kuzenim ikinciyi birinciden daha rahattı diyor bebeğe bağlı yani :D

0 oy
(10,000 puan) tarafından
2 ci bıda olursa özelde doğurum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 547 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 718 göst.
0 oy
5 cevap 382 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,941 soru

24,147,244 cevap

334,704 kullanıcı

...