0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hepsiburadami daha fazla indirime girer Trendyol mu ? Ayakkabı alicam indirimi bekliyorum bir umut :)

13 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
Hepsiburada daha çok indirim oluyor ama trendyol daha çabuk teslim ediyor. Ben sabirsiz olduğum için trendyolu kullanıyorum:)
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hepsi buradadan hiç alisveris yapmadım bilemedim
0 oy
(145 puan) tarafından
Hepsi burada
0 oy
tarafından
Ben hep trendyoldan yapıyorum hep indirim oluyor herşeyi ordan alıyorum bence trendyol
0 oy
tarafından
Ben trentyol kullanıyorum cnm 
0 oy
tarafından
İstegramda var biri sürekli trentol hepsi burada indirimli eşyalar paylaşıyp syskkabıya ço kdenk geldim takip et istersen
0 oy
(22,057 puan) tarafından
En iyisi hepsiburada aliyon aldigin gün kargoda trendyoldaki satıcılar hep uzatiyo indirim olarak ta fiyat olarak ta hepsiburada cok ucuz bnce
0 oy
(3,736 puan) tarafından

Bu hafta alez baktım aynı ürün 3 uygulamada aynı satıcı,  hep farklı fiyat ama en uygun çiçek sepetiydi ve kargo bedavaydı:) bundan sonra hep orayada bakicam

0 oy
(5,219 puan) tarafından
Trendyoldan vazgeçemiyorum eşim  bile kurtaramadi ordan beni :)
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Yaza kadar trendyol kullanıyodum yazdan beei hepsiburadadan alışveriş yapıyoruz hem daha indirimli hemde jet hızıyla geliyo kargo
0 oy
(195 puan) tarafından
Hepsiburada kesinlikle iyi indirim oluyor ve kargo iye ama ben trendyoldan kopamıyorum uygulamanın kullanımı daha kolay ve trendyoldaki yorumlar daha fazla o yüzden trendyoldan alıyorm
0 oy
tarafından

Hepsi burada iyi yaa

0 oy
(163,384 puan) tarafından
ben hepsiburada seviyom

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,509 soru

24,086,785 cevap

331,546 kullanıcı

...