0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Köyde oturuyoruz hayvancılıkla uğraşıyoruz eşimi karnından kene tutmuş şimdi hastaneye gidicez başına böyle bisey gelen var mı nasıl Bi yol izlenmeli ilaç filan var mı bildiğiniz cımbızla cekmeye çalıştım gelmedi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aboooooo geçmiş olsun canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok korkarım. Küzenimin üzerine düşmüştü yüksekden. Ama yapışmamıştı şükür. 
0 oy
(17,095 puan) tarafından
Hayvanlardaki keneler zararsiz oluyor. O zehirli keneler ayri. Yinede doktora gidin ama korkmayin bence. Geçmiş olsun. 
0 oy
tarafından
Kız saçmalama kene cımbız ile çekilir mi doktor önce steril edecek orayı sprey sıkıp alacak keneyi evde olmaz o iş hayvan kenesi ise birşey yapmaz evde alınır da diğer türlü evde alınırsa felç bile eder insanı bu mevsimde zehirli kene çıkacağını sanmıyorum ama geçmiş olsun 
(7,035 puan) tarafından
Sen ereledesin yagmur yoksun bayadir gorwmiyorum seni nasilsin
tarafından
İyiyim bitanem çok şükür züheyr eymen le uğraşıyorum telefonu elimde görür görmez alıp kaçıyor giriyorum da yazamıyorum pek sen nasılsın kuzum
(7,035 puan) tarafından
İyim sukur hamd olsun bende bebelerden vakit buldukva takiliyorum bakiyorum iste zuheyir eymen nasil en son baya hastaydi jatirladigim kadari ile
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Ay annemi ısirimisti bir ara annem fark etmedi sureklinlasiniyordu bide annemin asiri uykusu geliyordu sonra kiz kardesim bakri omzuna anne yaravolmus kabuk baglamis dedi dur koparayim da batmasinnfelanbdedi cekti bi bakti ki kene hastaneye gitmislerdi igne vurdular ilac vermediler cnm doktor kesinlikle evde koparmayin diyor tabi biz bilmiyorduk kene oldugunu 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Yuzeydeyse cımbızla belki çıkar ama etin içine girdiyse birakin doktor lr alsin Allah korusun zehirler
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Kendin uğraşma canım . Vücudu çeken kafası orada kalır daha zor olur. Hastanede hallederler
0 oy
(163,336 puan) tarafından
allah seni ya zehirliyse
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ay iyiki çekmedin tam yerlestiyse birakmaz o deriyi keserek alirlar dişi orda kalirsa mahfeder iyiki çekmemisin uğrasip kedimde olurdu onu temizlerdim ama çektiğimde derisinden bir parçayla gelirdi hep insan derisi öyle gelmez disleri kalirdi
0 oy
(999 puan) tarafından
Sakın mudahele etmeyin canım direk hastaneye geldin.. benim annem babam köyde hayvancıkla uğraşıyor 2020 yılında aynı sekilde annemi issirmis ve koparmış oda aradan bir gün gectikten sonra annem hastanelik oldu ve test yapıldı kene zehri pozitif çıktı.. haftalarca hastanede yattı  ben kaldım yanında çok şükür ki düzeldi.. verilmiş sadakamiz varmış yoksa çok zor bundan kurtulmak .. 
(498 puan) tarafından
Gittik canım doktor çıkardı kan verdik önümüzdeki 2 çarşamba yine kan vericez

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,867 soru

24,065,204 cevap

330,329 kullanıcı

...