0 oy
358 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Arkadaşlar çok kilo aldım nasıl kilo verebilirim süt ve süt ürünleri tüketmiyorum ve çok aç kalıyorum ekmeğe dayandım yardımcı olun inanın kendimi çok kötü hissediyorum ve gören çok kilo almışsın diyor iyice moralim bozuldu 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Son postuma bak cnm :))))♥️
tarafından
Baktım okudum yarından itibaren deniycem inşallah yarar çok teşekkür ederim işe yararsa özeline yazarım :)
tarafından
Tmm cnm ❤️
(324 puan) tarafından
Emziriyor musun sen de sıkıntı olmasın süt için ya da bebekte huzursuzluk yapar mı acaba ben de bu konuda çok müzdaribim ama endişelerim de var tabi
tarafından
Valla ben de emziriyorum cnm bir sıkıntı yaşamadım ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canim
tarafından
11 aylık bir çok şeyi tüketemediğim için ekmeğe, kilo aldıracak şeylere dayandım :(
(1,676 puan) tarafından
Bol bol su iç ve hareket et emzirdigin için yemezsen sütün azalır moralini bozma hiç zamanla gidiyor ekmeği azaltabilirsin belki
tarafından
İnşallah ya :(
0 oy
tarafından
Nasıl verdim bende bilmiyorum inanki aksine daha çok yiyorum emzirdigim için 
tarafından
Bir ben veremedim
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Almadik ki verelim doğuma 61 ile gittim 51 ile kaldım hamile 54 ile doğumdan eve geldim 2 hafta sonra 49 kilo idim şuan bebeğim 5.ayina girdi hala 49 kg yum boyum 1.70
tarafından
Seninkisi de çok fazla zayıf :)
(2,515 puan) tarafından
Normalde 54 kg bende çok iyi oluyor ama hamile kalmadan önce biraz 4 kg vermiştim emzirmem bitince 55 olurum yine canım .
0 oy
(28,157 puan) tarafından
Ay ben doğumdan sonra ekmek yemedm çok yerdim iştahım kapandı halada öyleyim bol su içiyorum tatlı şeker uzakk duruyorum sürekkli hareket halindeyim gözlerim çukura girdi 
tarafından
Ya ben duramıyorum işte ama durmam lazım ya vallahi eşim zayıfladı kendimi onun yanında kötü hissediyorum
(28,157 puan) tarafından
Kuzum kolay aslında alışıyo bünye bi denesen
tarafından
İşte alışabilsem deniycem yarından itibaren
0 oy
tarafından
Ben hiç veremedim yaa yaz aylarında çok veriyorum ama kışın aldıkça alıyorum
tarafından
Yaz geliyor bu yağlarla girmek istemiyorum ya :(
0 oy
(163,479 puan) tarafından
hic bisi yapmadim verdom
0 oy
tarafından
İkinci çocuğu yaparsan kilo filan kalmaz tecrübeliyim :D
tarafından
2. Çocuk bu zaten
tarafından
Hareketlilikte pek kalmıyor ya. Emziriyorsan daha kolay gider aslinda
tarafından
İşte gitmedi tam tersi aldım
0 oy
tarafından
Bebegim ilk dogdugunda 3 ayda 14 kilo vermstm ozmn ek gida almiyordu sadece emiyordu ondn simdi ekgida aliyor veremiyorm bnde 
0 oy
(997 puan) tarafından
Valla canım 78 le gormistim doğuma 2. Çocuğuma hep onlarla oynadım hergun muzik açtık dans ettik dışarı çıkarttım yuruttm beraber yürüdük su çok içtim başka birşey kullanmam 60  a inmstm kızım 20 aylıkken şuan 16 haftalık hamileyim tekrar alıyorum verdiğim kilolari

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
31 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluanne_ (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 663 göst.
7 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvvvv (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 238 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,171 soru

24,150,396 cevap

334,876 kullanıcı

...