0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben haftada 1 defa belki 2 siz 

17 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Canım istedikçe veriyom 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haftada 1 yada 2 bende 1 günde dışarda yiyoruz bazen iç hazırlayıp fırına yolluyorum o sayılırmı 
tarafından
Ya o bak çok iyi bizim ist öyle bisey yok iç hazirlayoo
tarafından
Evet valla büyük kolaylık bugünde verdim akşam 6 da gelir dediler sağolsun fırın çokta güzel yapıyor ☺️
tarafından
Yer neresi daha uyguna geliyor öyle bi durumum olsa yapardım lahmacun mu
tarafından
Antakyadayim ben canım lahmacun ve ıspanaklı pide hazırladım uygundan ziyade burda çok acı yapıyorlar iç harcını esimde midesi ağrıyor çok acı yiyemiyor o yüzden ben hazırlayıp yolluyorum
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Canım istedikçe veryrm
0 oy
tarafından
Canım ne zaman isterse o zaman sipariş veririm genelde hamburger ve pizza isterim
0 oy
tarafından
esim 1 haftadr full disardan yiyo. calistigi hafta ve oruc evde de yapamiim gittugi saatte gitursun die. o evde oluncada 1 2 disardan yeriz. yani buz cok disardan yiyoz ya. ama bana kalsa hic almamda esim cok sevio
0 oy
(995 puan) tarafından

Ayda yılda bir :D

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Genelde cocuklarim icin siparis veririm oda 2 3 haftada bir
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Her gün market için alışveriş yaparım hemen hemen Trendyol go getir falan tüm çalışanlar bilir bizi :)) Genelde bir çok şeyi internetten alırım kargoda çok sık gelir. Yemek olarak sorduysan yapamadığim yorgun olduğum zaman söyleriz bazen hafta 1 bazen haftada 3 bu duruma göre canımız ne istiyorsa ona göre değişiyor. 
tarafından
Disaris pahali ya
(1,965 puan) tarafından
Şuan evde bile yemek yapsan aynı fiyata geliyor canım ya herşey uçmuş durumda. Ben çok internette aldığım için genelde indirim oluyor bende Trendyol, getir falan kupon veriyor
tarafından
Bende trendyol veriyorum suan 25 tl kuponum Vat
0 oy
(570 puan) tarafından
Haftanin 4 5 günü soyleriz esim vardiyali calisiyo bazen uyku tutmaz gece 3 de 4 de soyleriz
(25,181 puan) tarafından
Beceriksiz ya otur yemek yap evde anca koca parası yiyon
(570 puan) tarafından
Varki yiyorum ohhh sefamm olsun canim kocam
(25,181 puan) tarafından
Hahaha :D pislik yaa
(570 puan) tarafından
Mudavim varki kiz iyi aklima getirdin belese yemek yiyim getirden :D
0 oy
tarafından
Cannm nezamn dışardan yemk istese ozamn  ama yazn sevmiyorum ama dsrdan yemek kışın seviyorum yazın sadece dondurma ooo misss cnm çekti aciktimmm yaa
0 oy
tarafından
Dişrdan yeme taraftarı değilim o yüzden pek söylemeyiz .
tarafından
Sevmiyir musun
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Haftada iki veya bir canımızın istemesine göre daha doğrusu ben yorgun hissedersem kendimi yemek yapmadığım günler öyle ki bu aralar çok sık oluyor ya başımı kaldıramıyorum daha dün yemeğe götürdü eşim bugünde kolumu kaldıracak halim yok ne yesek diye düşünüyorum olmadı hazır soylecegim yada basit birşey yapacağım eşim uyuyor uyansın sorarim artık aksama bakarız birşeyler 
tarafından
Hamile misin canım
(2,220 puan) tarafından
Yok değilim ama bilmiyorum neden çok yorgunum depresyonda olabilirim galiba 8 aylık oğlum var hiç bir şeye yetisemiyor gibi hissediyorum bu aralar
0 oy
(163,572 puan) tarafından
burda yencek cok sey yok doner pizza bide cig kofte o kadar canim istedomi alip geliyom
brukseldir ora bruksel full turk ozellikle turk mahllesi turk lokantalari dolu bize 60 km.civarinda yaa benim oldugum yer flaman bolgesi turk yokaa bruksel super o turk mahallesine cok gittim simdi sık sık gidemiyoz yaaa
tarafından
Valla bilemiyom ama cok guzel bir yerdi roportaj yapti adam hep türkler vardi dedim simdi belki sevdada cikad
atv haberdemi izledin bende atv gormustum gecen hafta brukseldi
tarafından
Evt atv haberdi
hee bende izledim o haberi bruksel orasi ☺
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Ramazandan önce haftada 3 4 olur ramazanda söylemem canım 
0 oy
tarafından

Aklımız ne zamn eserse:D

0 oy
(2,563 puan) tarafından

Hiç vermeyiz:D

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Canımız istedikçe hafta diye belirlemedim hic

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 925 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde n231231 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 288 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,482 soru

24,184,292 cevap

336,512 kullanıcı

...