0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
14 aylık bana ekli bütün gün yapışık geziyoz sabah uyuyodu tuvalete kalktım bi baktım arkamdan koşa koşa geliyor bi ağlayışı var dışardan gören dövüyorlar sanar ya aklı gidiyor bırakıp gidicem diye çok ağlıyor bu ara diş mi ne anlamadım abiside var 5 yaşında o da kıskandığı için üstümde hep hergün bana şarkı besteliyor öpüyor sürekli ödü kopuyor kardeşini severim diye :D ikisinide yapıştırcam kendime bigün taşımak zor oluyor böyle bebeleri kendisine yapışık olan anneler var mı benim gibi yanlız değilim biliyorum :D

5 Cevaplar

0 oy
(3,814 puan) tarafından
Çok sevdiğim bi tabir var linç etmeye kalkmayın. Benim oğlumda öyle. 

Tam bir gö.t tokası değiller mi
tarafından
Ulann insan oğluna öyle dermi sjjs got tokasida değil got lalesi sjsj
(3,814 puan) tarafından
Yok yok toka bu . Kertenkele gibi bacağına yapışık gezerse der tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 aylık sürekli pacamda dün cama oturttum baksın diye tişörtüme yapıştı bırakmıyor kaçarım diye korkuyor zaar ☺️ günde 7500 kere anne anne diyor ama uyuyunca koca bir boşluk ya ❣️
0 oy
(17,128 puan) tarafından
Kizim 3 yaşinda dediğin gibi. Sabah kalktim tuvalete gittim arkamdan uyanmiş beni odalarda ariyor. Babaaaa annem gitmiş yok evde diye kiyameti kopardi. Babasida tuvalettedir dedi gelmiş kapiya vuruyo burdamisin oh be diyor. Sanki beni kaçiracaklar. 
0 oy
tarafından
Kızım 13 aylık anlattiginiz gibi ve inanılmaz bunalıp zorlanıyorum ve bazen ağlıyorum. Çok zor gerçekten 
tarafından
Üstelik hiç durmuyor neden böyle anlam veremiyorum
tarafından
Çok iyi anlıyorum canım ben seni bende öyle sinir geliyor artık üstüme sürekli mızmız ağlıyor diş dönemleri galiba ya da huy hiç bilmiyorum
tarafından
Canım ben anladım ki benim kızımın huyu böyle
0 oy
tarafından
Benim cadı küçükken öyleydi ama büyüdükçe aramıyor beni

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 363 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gamzenur123 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,341 göst.
0 oy