0 oy
670 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar 2 hafta falan oldu diyetteyim 92,5 da kaldım iki gündür doğru düzgün spor ve kahvaltımı zamanında yapamıyorum oğlum çok huysuz bu aralar öğleden sonraya kalıyor kahvaltım doktor dedi kilo verimi durunca vucüdunu şaşırt falan dedi nasıl şaşırtabilirim en son yemeğimi hiç ekmeksiz çorba ve salatyla iftarda yiyorum o kadar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bide acı çehre duydum alsam işe yarar mı bide her sabah mutlaka aç karnına yeşil çay içiyorum kalkınca sonra kahvaltı yapıyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından
Dirençli kiloya gelmişsindir canım detoks çayları içebilirsin kendini serbest bırak yüklenme elbette ama makarna pilav türü ye spor yapıyorsan örneğin hareketlerini değiştir yada sadece yürü duzelicektir tarçınlı turk kahvesi ve pul biberli yoğurt tüket 
(1,368 puan) tarafından
Detoks çayları ne mesela canım bugün dışarı çıkınca alırım ona göre
(2,587 puan) tarafından
Dukan birasını yap canım. Yeşil çay sade soda ve limon karışımı ödem attırıcı olarak yapılıyor efsane kilo verdiriyor
(1,368 puan) tarafından
Onu denedim ama bi faydasını görmedim ama yine yapıcam bakalım inşallah fayda eder
-Reklam-
0 oy
(18,556 puan) tarafından
Aci çehre bağırsağın dengesini bozuyor. Haftada 1 kere tek çiğneyebilirsin ve m Hafta da 1 kere almak bi fayda sağlamaz 
(1,368 puan) tarafından
Anladım canım ama acı çehreyi doktor tavsiye etmiş teyzeme doktor neden böyle bişey tavsiye etsin ki bende ondan duydum
0 oy
(218 puan) tarafından
Direnç kilonu kırman gerek  bunun için detokx içecekler yapılıyor evde onlardan yapıp içebilirsin ve kesinlikle zayıflayamıyoeum diye diyeti bırakma  her zaman tartıya inanmamak lazım aynada vermiş hissediyorsan vermişsindir:)
(1,368 puan) tarafından
Evet her gören vermişsin diyor eşim bile dedi
(218 puan) tarafından
Sen daha yolun çok başımdasın 2 hafta daha hiç bir şey ama sakın tartıda gözükmüyor diye pes etme yağdan verildiği zaman tartıda gözükmüyor ve asıl yağdan vermek çok öenmli :))
(1,368 puan) tarafından
O zaman ben bi süre tartıya veda edeyim en iyisi çünkü sürekli aynı kiloyu görmek moralimi bozuyor
(1,368 puan) tarafından
Nasıl detoks içecekler canım detaylı anlatır mısın az önce tarçınlı türk kahvesi gördüm onu deniycem
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Acaba aşırı su mu icsen çocuğun kaç aylık
(1,368 puan) tarafından
14 canım
0 oy
(3,192 puan) tarafından
İnsülin direncine baktır. İnsülin direnci oluşmuş olabilir.
(1,368 puan) tarafından
Bide şöyle düzenli spor ve kahvaltımı sürekli aynı düzende yapamıyorum sadece 1 hafta düzenli yaptım onun etkisi de olur mu diye düşündüm
(3,192 puan) tarafından
Sabah erken kahvaltı yapmak ve akşam vaktinde yemek yemek tabiki etkiliyor ara öğünleri atlamamak.
(1,368 puan) tarafından
İşte bi kaç gündür oğlum çok huysuz asla benden ayrı durmuyor bu aralar tuvalete bile gitsem ağlıyor babası sakinleştiremiyor mesela sabahları erken kalkıyorum 8 gibi yanından kalktığımı anlıyor hemen uyanıyor lavaboya zor gidiyorum ağlama krizine giriyor
(3,192 puan) tarafından
Oğlunu da yanına Alcan o zaman canım
(1,368 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım
0 oy
tarafından
Suyu biraz fazla iç 
(1,368 puan) tarafından
İçiyorum ama bi tık daha çok içiyim bari
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Normal bir durum sakın değiştirme yeme şeklini ekmeksiz yağsız abur cubursuz yemeğe devam et 
(1,368 puan) tarafından
Ekmek gün içinde 1 dilim ya yerim ya yemem genelde yemiyorum bazen sadece kahvaltıda yiyorum o kadar abur cubur zaten diyete girdiğim günden beri kestim hiçbir şekilde tüketmiyorum
(1,861 puan) tarafından
Ben sekiz kilo verdim 40 günde devam ediyorum halen ama arada yiyorum ekmek abur cubur önemli olan aslında hiç tok olamamak hiçte ac gezmemek herşeyden az az yemek
0 oy
tarafından
Vücut alışmış şaşırtmasın
(1,368 puan) tarafından
Nasıl şaşırtıcam
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Yürüyüş yapıyorsan fazlalastr ve kabızlık.var mi kabızlık varsada kilo verimi durur.
(1,368 puan) tarafından
Kabızlık yok canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 363 göst.
0 oy
9 cevap 657 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.