0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,173 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben kayinvalidem ile alt üst oturuyorum bugün eşimin teyzesi bizi iftara davet etti.  Bende onları alayım diyorum ama kaynanamlari da yine çağırmak zorunda mıyım ikikere iftara aldım zaten  yada cagirmasam ayıp olur mu..? Her gelenim olunca zaten bizdeler
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,831 puan) tarafından
İftara gelmeseler bile sonrasında çaya muhakkak gelirler bence. Ama senin yerinde olsam çağırırım sonuçta kaynanamın bacısı 
(1,173 puan) tarafından
Ya bacı benm diğer yandan cagirmama sebebim benim kızım 8 aylık durmuyor zaten hem ev idi hem yemek anca yapıyorum kayinvalidem gelse de hizmet beklemek dışında birşey yapmıyor ver çocuğa bakam sen iş yap kafası da yok. Benmde içimden gelmiyor.  Teyzemm iki kişi 2 de biz 4 kişi oluyor kaynanam  gelince 6 kişiler kalabalıkta kızım zaten beni perisanlatiyo
(1,831 puan) tarafından
Haklısın ama ben olsam cagirirdim ne bilim salagim ben biraz
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
sadece sizi çağırmış teyzen kendisi derdi demek isteseydi iftara gelin hep beraber diye demediyse sende deme 
(1,173 puan) tarafından
Yok demedi
(256 puan) tarafından
O zaman deme onuda sizden ayrı çağıracaktır
0 oy
(663 puan) tarafından
O yemek zaten pişecek o hizmet zaten edilecek çağır ne olacak ki 
(1,173 puan) tarafından
Hizmet etmek mesele değilde çocuk küçük bakan olmuyor ben hem yemek hem bulaşık hek çocuk perisanliyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 431 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 278 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 988 göst.

Kategoriler

1,471,319 soru

24,097,451 cevap