0 oy
432 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir kaç gündür oturma odası da sigara içiyor sinir oluyorum bu aralar iyice kendini nefret ettirmişti zaten şimdide bu eklendi perdeler kararıyor odada koku oluyor bebek zarar görüyor diyorum hiç tınlamıyor sabah yine içti kızdım biraz önce yine gördüm çıldırdım resmen birdaha içme diye bağırdım balkonun kapısını açmışım diyor kapının bir faydası yok olduğu gibi perdelere siniyor o duman 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Balkonun kapısını açana kadar kendi çıksın balkona orda zikkimlansin :angry:

tarafından
Önceden balkonda içiyordu şimdide tvnin karşısında ya nasıl bir ınsan bu insanlıkla alakası yok
tarafından
Kesinlikle sana katiliyorum. Hiç birşeyi dusunmuyorsa bile hadii perdeyi evin kokusunu geçtim ki geçilecek birşeyde değil ama insan evladını düşünmez mi? Yazık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah bacim o sknti bendede var wcde bile iciyor deliriyorum birde temzlk takmtsym dayanmiyrn gorunce kulleri elim ayagin titriyor
tarafından
Haklisin canım en nefret ettiğim şeylerden biri ya
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Benimki bizim yanımızda içmez ama yemek odasında içer bende sinir olurum yani Bahar temizliği ni yeni bitirdik geçen de dedi ben nargile yakacam kriz geçirdim Allah'tan içmedi 
tarafından
Ya yeni bahar temizliği yapmışsın birde sınır olmamak elde değil
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Anlamıyorlar kuzum anlamıyorlar bende bebek yok kışın günde 2 3 tane içerdi eşim kokuyor desem de üstüne dusmezdim geçen kendi sigara kokmuş içerisi diyor içmediği halde evi havalandiraniyom kac zamandır öyle olunca anladı 
tarafından
Bu anlaşıyor işte
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bizde içen yok eşim içmez annem babam felan içer gelince onlarda balkona çıkar evde olmazki yaa 
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Benim eşim öyle degl ya içmez evde Hep balkonda içer 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
benimde ayni bndceza olarak her ay 2 defa perde sokturup taktiriyorum kendi ceksin cezasini 
tarafından
Perdeyi yeni yıkadım 2 metre boyun var tak dedim takmadı sandalye üstüne 4 yastık koydum öyle taktım hem perdeyi takmaz hem oturma odası da içer
(7,035 puan) tarafından
Vala benim kaynanam o konida cok kizar esime o yuzden mecbur takiyor kim kirletiyse o taksin de
0 oy
(163,520 puan) tarafından
bjzde icen yok 
tarafından
En iyisi
0 oy
(535 puan) tarafından
Ben perde felan denen çocuk zarar görür derim o da kendisi de çok soğuksa mutfakta içer yoksa balkona çıkar gelen misafire de öyle yaptırır 
tarafından
Buda 2 gündür oturma odası sa içiyor normalde başlıkda içerdi
(535 puan) tarafından
Aranızda bir sorun geçtiyse inat olsun diye yapıyordur belki de
tarafından
Sorunsuz gün yokki
(535 puan) tarafından
Erkek işte beyni bu kadar çalışıyor bunların sana inat olsun diye çocuğuna zarar veriyor umrunda değil
0 oy
tarafından
Balkona nie çıkmıyo kuzu
tarafından
Balkonda içerdi hep 2 gündür odada içiyor

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 933 göst.
25 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 303 göst.
14 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Minikii (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 367 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (2,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 955 göst.
23 Eylül 2021 Moda kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,396 soru

24,168,547 cevap

335,735 kullanıcı

...