+1 oy
504 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar ben bi kere kaynanama biraktim oglumu ne uyunus ne yuzu gulmus simdi bayramlik almak istyorum 2 yasinda onla gidebilirmiyim sizce bide kaynanam hadi gel durmuyor diyor hep elim ayagima dolasiyolar eşimde hep gec gelir işten yarin evde ama yarinda köye gidecek

32 Cevaplar

0 oy
(23,013 puan) tarafından
Daha küçük benim bebem ama hiç onlara bırakmadım arada eşime bırakıp hava almaya giderim bir kere resmi dairede işimiz vardı onlarda bıraktık yakındı zaten o da uyuyordu biz işimizi halledene kadar uyanmış zor susturduk dedi ki oğlum yok ağlayan bir bebek değil eh eh diyor çoğu zaman istiyorlar ki hiç ağlamasın azıcık sesi çıksa niye ağlıyor diyorlar daha da bırakmadım bırakmam da simdi ev arıyoruz taşınmaya valla sarıp sarmalayıp götürüyorum  her yere  bırakırsam sadece taşınırken bırakırım gecen dedi oğlanı da mı götürecen görümcem için o bakamaz susturamaz dedim qldım gittim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
oglumla gidiyorum heryere gozumden sakinirim guvenecegim kimse yok 
0 oy
(23,071 puan) tarafından
Ben anneme bırakıyorum küçüğü büyükleri babası götürür her zaman ellerinden tutup her yere seviyor oğullarıyla takılmayı ❤️
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bende doğduğundan beri her yere bebeğim le gittim, hiç bırakmadım bir kez sadece acile giderken anneme bıraktım hasta olunca onun dışında kıyafet alışverişi ,market alışverişi ne aklına gelirse bebeğim ile gittim bebeğim de alıştı kalabalığa başlarda birden çıkınca tepki veriyordu artık o da alıştı insanlara dışarı çıkınca mutlu oluyor sekiz aylık olduk 
0 oy
tarafından
Havada güzel zaten çık çocuğunla geze geze yap alışveriş bence
0 oy
tarafından
Ben nereye evlat oraya. Ancak iki dakika markete inersem o kadar başka birakmam. Çocukta gezer içi açilir. 
0 oy
(988 puan) tarafından
Anneme bırakınca kalmıyor ama kaynanaya bırakmıyorum 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Annemden başkasına birakmam gözüm arkada kalmaz ama napiyo ne ediyo diye yqzarim anneme 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
5 aya girdik yeni yeni beraber gidiyoruz
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık doğduğundan beri nereye gitsem götürüyorum
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bebek arabasina bin hit çok rahat yanına çorbasını yemegini al 
0 oy
(163,308 puan) tarafından
biz cumbur cemaat gidiyoz artik

İlgili sorular

0 oy
64 cevap 1,355 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
13 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma ay (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,121 soru

24,040,026 cevap

329,089 kullanıcı

...