Merhaba kizlar benm bi sorum olucak. Smdi biz esimle gorucu usulu ewlendik ilk geldi gormeye ben yok dedim 2.ci gelisinde oturdk konustk beni tatmin etti tmm dedim. Allah vae yukarda bna hep olumlu dawrandi ayni cocugu gibi sewdi beni sardı. Ama biz nisanlanmadan 1 bucuk sene once biriyle denemis ama olmamis ben facebookundan eski gonderilerine baktm yani 2013 yilina ask acisi cekms anlamli sozler falan. Daha oncede bakmstm biraz tavir yapmstim ama gecmisti suan hamileyim ve beni niye oyle sevmedn bna niye oyle anlamli laflar soylemedn diyorum kendmi cok kotu hissediyorum sevilmemis gibi. Ama seni seviyorum yemin ederim yalanim varsa abim ölsün diyor ama ben kendimi bi garip hissediyorum hani bna su 3 gunde yine hep olgunlukla dawraniyor ama ben sanki bi garip hssediyorum. Ha niye olmus demiyorum benden once olan bsey ben takilmam boyle seylere cnku benmde oldu ama ben bna oyle dawranmadgni dusundum durdum. Sariliyor opuyor yanls anliyosn hamilesn garip algiliyosn diyor sizcede oyle mi yoksa ben esiyim onada cocuk verdim diye normal mi seviyor ayy nasil karisik kafam lutfen bna bi akil werin
Canim hamilelikten duygulari yogun yaşiyorsun gecmişi boşver seviyorum diyorsa yanindaysa güzel davraniyorsa senindir boşver başkasini yaninda oldugu anin tadini cikar saril öp beraber cocugunuzu büyütün acma bence gecmiş konulari güzel giden şeyleride bozarsin sonra daha cok üzülürsün
Bence fazla bunaltma adamı
durduk yere kendine dert yaratma canim bende lisede birini cok sevdim kimseyi onun gibi sevemem diyodum ama eşimin sevgisi bambaska yolda görüyorum o eskiyi ne o ne sevgisi yasanmamis gibi
Canim valla kendi yazdığını bi oku ne kadar yanlis oldugunu anlarsin. Adami kendinden sogutursun valla böyle Allah etmesin. Gecmis adi ustunde. Simdi aklina getiriyosun yani hic hos degil. Gorucu usulu evlendin diye adam sevmiyor olmaz ki. Bosuna kuruntu yapıyorsun.
Bunu bende cok takmistim biliyor musun sonra dusundum bunlari bende yasadim diye . Gecmis zaten . Adam seninle evlenecegini bilmiyormus ki benim esimde oyle mesela hamileliktendir hormonllar ama takma kuzum
Canım çok abartmissin bnce.
Kusura bakma çok boş bı duygu durumu bu.Su an senım yanında mı yanında sana kotu davranmafıgına gore demekkı senı sevmemekle ılgılı bı problemı yok.Kendınıze iş cıkarmayın.Ve bıraz sukredın.Bı tarafta karnına tekme yıyen bırı bı tarafta sızın bu yorumunuz.Yerınde olsam mutlu olurdum onunlaymıs ama su an benım yanımda dıye.
ya canım bunlar hamilelik hormonlarından olur olmadık şeyleri kıskanıyosun bugün köpeklerle fotoğraf çekilmiş sarmaş dolaş dedim beni niye sevmiyosun köpeği kiskanır mı insan hepimizin olmuş bu şeyler eşimin eski fotoğraflarında elinde yüzük var görüyorum sinirleniyorum bazen ama bunaltmya gelmiyo takma eski şeyler bak seni ne güzel seviyo
Dert ettiğin şeye bak be canım insanlar öyle hayatlar yaşıyor ki burda oyle şeyler paylaşıyorlar ki bence haline şükret hamilelikten böyle düşünüyorsun bence kafanı böyle şeylere takma ve huzurunu boşuna bozma derim
Kuzum hamilelikte hormonlar alt üst oluyor. Bence sevmese dile getirmez zaten. Elinde değildir belki ama bu kadar düşünme eski görüştüğüne böyle davranmış bana davranmıyor vs diye. Bu durum hem seni hem eşini yorar ruhsal olarak. Şahsen ben eşime öyle söylemiş olayım saçmalıyosun falan der tersler. yine seninki alttan alıyormuş hamilesin ondan böyle düşünüyosun diye.. Ben biraz nazlanayım uflayıp puflamaya başlar valla benimki :))
Eskiyi karıştırma canim erkekler böle şeylerden çok çok bunalirlar
Senin derdin yok bence allah dermansiz dert vermesin dua et bu gunlerini arama sonra
fazla boğma bence malum boğulmaya gelmiyolar hamilelikten eşine sarmissn daha fazla ilgi bekliyosun sanrsam bizim suçumuz değil hep bu hormonlar:)
Canım benim şeytan vesvese veriyor. Durduk yere böyle şeyler düşünüp huzurunu bozma. Hamileliğinin tadını çıkar eşine de kendine de zehir etme. Ne zaman yaşanmış bir olay canım eşin için artık sen varsın. Hem sana yakınlık gösteriyormuş uzak dursa böyle şeyler düşünebilirsin ama sana yakın da davranıyor. Hem de seni ona çocuk verdiğin ve hamile olduğun sevdiğini düşünme. O hamile olmasan da sever. Hem hamile olup eşi tarafından ne çileler çekenler var. Eşin seni sevmeseydi ve yakınlık göstermek istemeseydi hamile olup olman onun için bi anlam taşımazdı bence.
Şeytan arası iyi eşlerin yuvasına nifak sokarmış hiç aklına geçmişi getirme. Geçmişteki insanı senden çok sevseydi seninle değil ne yapar eder onunla evlenirdi seni ikna etme çabasına girmez birde bebek istemezdi. Adamın günahına girme geçmişi de hatırlatma. Allah yuvanızın huzurunu bozmasın geçmişi kurcalamak yerine bebeğiniz olduktan sonra yaşayacağınız güzel günleri hayal et eşinle paylaş daha rahat edersin
Insan ulaşamadığınin delisi olurmuş diye bir söz vardır emin ol o o zaman yazılmış bir yazı. Seninle değilde onunla evlenmiş olsaydı normal günlük hayatina devam edecekti .aradan uzun seneler geçmiş .benim de esimden önce bir sevgilim vardi 4 sene süren birliktelikti ayrildiktan sonra facebook a ne sözler yazdim o anlik duygu ile simdi gülüp geçiyorum inanki ve iyi ki eşim ile evlenmişim diyorum.bunlari kafana takıp kuruntu yaratma canım. Gelmiş geçmiş.bak şimdi rabbim seni nasip kılıp evlendirmiş ve evlat duygusunu nasip etmiş .yüreğini ve aklını ferah tut canim.
Seni rahat dürtmüş..
Valla esin cok anlayisliymis ve bncede seni cok seviyor.
Bnm esimde sever beni ama o kadr anlayis gostermez 2 kere aciklar 3 uncude ben ne desem bos sen kafanda kurduklarina inaniosn ne dusunuosan o dogrudur der gecer.
Ayrica ayrilktan sonra hazir yazilmis ozlu sozle sunlar bunlar gorunce paylasiriz belkide duygularmz o kadr yogun bile degildir o an.
Bnce takilma esine sole eskiye ait birsey birakmasin silsin karsina cikinca sinir bozucu oluo en iyisi hic gormemek . Bn esime dedm eskiye ait mesj numara paylasm ne varsa sil ben gormiyim gerk yok..
Hersey olacağina varır iyi hoşta anlamadığım eşin seni sevmiyosa niye abisi ölüyo :))kusura bakmayın valla sesli güldüm iki gozum onume aksin yok tas oluyum ben ölüyümü duydum da seni sevmiyosam abim ölsün ilk defa duyuyorum yahu adamın suçu ne:)
1,488,636 soru
24,332,990 cevap
345,727 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın