0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Merhaba iyi akşamlar çok dolduğum için tarafsız biriyle dertleşmek istedim. Biraz uzun ama lütfen bana akıl verin. Annem yıllar önce terketti bizi babamla büyüdük yıllar sonra barıştık iki üç senedir konuşuyoruz okurken bize gizliden yardım etmiş ondan baristimdi bı icim ısınır gibi olmuştu düğünümu de o yaptı sadece üstün körü yardımcı oldu maddiyata neyse düğün olduğundan beri sürekli kayinvalideme beni kotuluyornus arıyorum telefon acmiyo diye her seferinde konuscam bişey bulamıyorum zaten beni dinlrmiyo kendi konusuyo kayinvalideme ha bire beni kotuluyo benim yanımda da onları kotuluyo onların denediği şeyleri dediler diye bana anlattı neyse herşey ortaya çıktı daha yenice konuştum onla beni niye kotuluyosun böyle böyle diyosun benle ilgili kardeşimle ilgili ayıp beni Dışlasinmi elin insanı gibi güzelce konuştum demedim dedi yemin billa biçti. Neyse yeni doğum yaptım doğuma geldi sezaryenla oldum erken doğum oldu çocuk kuvezd aldılar direk o kadar sancımin içinde hiç benle ilgilenmedi sürekli uyudu hastanede horladi uyuyamadım ağrılarım geçmedi uyuyamayinca dedim horluyosun biraz ben uyiyim sen yatma dedim güldü geçti gündüz gece sürekli horul horul uyudu beni onemsemedi eşim Allah razı olsun çok iyi baktı bana. Biz çocuk kuvezde erken diye korkuyoruz hiç onemsemiyo sürekli kocasından bahsediyo çocuğu sormuyo nasıl diye en son saçma biseyden kavga çıkardı kayinvalimi arayıp durduk yere laflar etti hastanede o halde beni ***** ***** şeylerle stres etti üstüme geldi sanki o doğurmuş gibi bı tripler ağlamalar küçük bişey dediğimde neyse gitti bu kayinvalidem geldi gittiğinden beri beni hiç aramadı çocuk çıktı mı sen nasılsın diye. Bı gün kayinvalidemi aradı kayinvalidem çocuk sarılık oldu telaşlıuiz yarın doktora gitcez doktor tekrar yaptırabilirim dedi diye anlattı dediği şey hayırlısı olsun torunu hasta hayırlısı oksun diyo sover gibi o gün bugündür arayıp sormadı hiç çocuk ne oldu nasıl yattı mı diye iki hafta sonra aradı iki kez açmadım çok sinir oldum zoruma gitti çünkü. Burdayken ben biraz tavır yaptım onu yememiş içmemiş eve gidince hemen kayinvalime anlatmış sanırsın o kayınvalide hemen gibip beni kotulediginden bana köpek gibi davrandı demiş halbuki sürekli yattı uyudu baba bakmadi. Neyse daha neler neler sizce böyle birinin ahi geçer mi bana ya kayinvalidem ses etme konuş diyo benim içimden gelmiyo onla iyi olduğumda dahi sürekli beni kötüleyen biri yüzüme gelince gülüyor karşı tarafı kotuluyo 

4 Cevaplar

+2 oy
(63 puan) tarafından
Canım şöyle yapabilirsin sadece ara konuş Bi defa ama samimi olma mesafe koy ama küs olma 
(134 puan) tarafından
İçimden gelmiyo hiç artık sürekli beni kötülemesi iki insan gördü mü beni seviyo gibi yapması çok yapmacık ben burda doğum yapmışım elin memlektinde tek basimayim insan bı arar sorar merak edr hakkı gecmicenu bilsem soylucem o kadar çok varki
(63 puan) tarafından
Çok haklısın canım zaten en çok bunlar yoruyor insanı ama sonra aklında kalmasın en ufak pişmanlık duyma diye dedim
-Reklam-
0 oy
(23,420 puan) tarafından
Bence mesafe koy canım zaten hayatının büyük çoğunluğunda yokmuş şimdi o yokluğu telafi etmesi gerekiyorken bunları yapıyorsa annende sana karşı annelik duygusu oluşmamış belliki neden terk ettiğini bilmiyoruz eleştirmek asla haddime değil ama annende annelik duygusu yok eğer olsaydı bıraktığı için bir mahcubiyet olurdu ve senin için şu an elinden geleni yapardı mesafe olsa da bir şey kaybetmezsin yani 
(134 puan) tarafından
Şöyle diyim gitme nedeni babaannem biraz dislardi ailelerden kaynaklı ama benim annem biraz gözü dışarda biriydi yani ben öyle hissediyordum iki adam gördü mü nasıl kibatlascani bilmezdi zaten gittiğinden bı iki ay sonra hemen evlendi giderken de polisler gelmişti bu cocuklarinu dusunmuyo musun dedi polisin biri omzunu silkerek bana ne onlardan onların babaannesi var dedi o laf asla unutmuyorrum. Kayınvalidem maddi şeyler yaptı sana ah eder beddua eder konuş diyo sürekli niye benim hakkım yok sahtekrca beni kotuleyip yuzunme Gülen birine niye ben ses cikaramiyorm sadece ben değil kardeşimi de kotuluyo kayınvalidemgilin yanında ben anlamadım çocuklarıyla ne derdi var
(23,420 puan) tarafından
Valla birinin birine hakkı geçecekse doğurup bırakıp gittiği için senin onda hakkın vardır üç beş maddi yardımda bir çocuğa annesi hayatta iken annesizliģi yaşatmanın borcunu ödemez hak hukuk kavramına girerseniz onun bakiyesi zaten ekside bence bu yaptıkları kurtarmaz benim fikrim bu yönde sende annesin şu an verdiğin emekle sevgi ile düğününe verdiği para eşit mi
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ay bilemedim ama gorusmesen sanki senin için daha hayırlı gibi. 
(134 puan) tarafından
Maddi yönden sahip çıktı diyolar maddi yönden yaptığı seykwr şu an gösteriş için kayınvalidem gile karşı gösteriş olmasa iki de bı kayinvalimgilin yanında o kadar şey yaptım ben ona çok konumuyo benle babasiyla barışması gibi konuşmalar yaoar mı resmen kayinvalidem anne o kayinvalide gibi nas bıri bu kadın böyle ya
(6,048 puan) tarafından
Kıskançlığı dan yapıyor. Şu an kaynananla olan ilişkini fazlasıyla kiskaniyor. Oda farkında kendisinin yapmadığı anneliği başkalarının yaptığını. Bu arada çok özel değilse annen neden bıraktı sizi
(134 puan) tarafından
Babaannemler baskı yapıyordu babam maddi yonde sorumsuzdu  biraz ama şöyle diyim benim annem babama çok sadık biri değildi zaten ben öyle hissediyordm iki adam görse değişiyordu zaten terkedip gidince bı iki ay içinde hemen evlendi ilk evliliğini yapmış gençler gibi dolaşmış hep haberi geliyordu bana biraz havasına düşkün zaten gitmedende oyke canı cigrrden sevmezdi bizi iki insan gördüğünde sevmeye kalkardı çocuk olabilirim ama farkındaydim onun bu haline
(134 puan) tarafından
Ben anneci biri değildim zaten pek sevmezdim şimdi iyice soğudum nefret derecesine geldim insan çocuğuna bunu yaoar mı diye kaç kez hasta olsam aramazdi hamileliğin başında düşük tehlikem vardı üç dört ay yatarak geçirdim kanamadan o zaman bile doğru dürüst aramadı gelmedi bakmaya hamileyken Corona oldum bir hafta sonra aradı duyduğu halde eşimle konuştu o diyo kötü oldu şu bu diye hiç umursamadi   kaç gündür aricaktim unuttum işle güçle kocamda hasta oldu dedi şaka gibi çocuğu Corona olmuş unutuyo aramayı nasıl bı vicdan nasıl bı vurdumduymazlik
(6,048 puan) tarafından
Anladım canım. Hayırlısı olsun hakkında.  Ama ben yerinde olsaydım gorusmezdim. Güvenilir biri gibi gelmedi annen. Dediğim gibi kaynanani baya kıskanıyor bence aranızı da bozmaya çalışıyor. insan kızını kotulemez kötüyse bile iyi anlatır. Huzurunu bozmaya hakkı yok
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Küslük olmaz canım yine en azından ara ne var ne yok nasılsın vs sor. Mesafeli olabilirsin haklı olarak ama tamamen yüz çevirmek olmaz, bırak büyüklük sende kalsın, Allah razı olsun. 
(134 puan) tarafından
Konuşacak bişey bulamıyorum ki ne halimi soruyo ne hattımı iyi bilmiş kocasını sürekli onu anlatiyo işlerini anlatıyor birilerini kotuluyo bana kayınvalidemgille ilgili şeyler anlatiyo olmayan şeyleri onlara da beni kotuluyo iyi olsan bile kotuluyo bu nasıl bı rezellik amacı ne bu kadının

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 269 göst.
21 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 165 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Minnakkuzum06. (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 695 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
24 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birhilall (1,825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,447 soru

24,072,476 cevap

330,753 kullanıcı

...