0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O kadar üzüldüm ki çok saçma bir yerde kaldım bir başka araç önüme kırdığı için kaldım onca emeğim boşa gitti çok zoruma gitti birdaha sınav ne zaman olur bilen var mı 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Tanıdık birini bul geçersin yoksa zor
tarafından
Salça olmuyorum ama fazla salliyorsun sen
(3,809 puan) tarafından
Tanıdıkla gececeks3 gecmesin daha iyi
tarafından
Fato yorumları gizlemiş jsns
(3,809 puan) tarafından
Aaa ne yazistiniz ki yaz özelden
(2,515 puan) tarafından
Nahhhh geçer tanidik ile :)))
-Reklam-
0 oy
(2,984 puan) tarafından
Bidahakine daha özgüvenle kazanicaksin inşallah ♥️
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Eşim 2 kere kaldı 3. De geçti hepsinin arası 1 ay Dı 
tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Her kaldığında para yatiriyorsun ya ondan yapıyorlar bence bende hep abuk subuk şeylerde kaldım son hakkımda geçirdiler sonunda
tarafından
Öyle kız parkları falan yaptım komisyon bile kusursuz dedi 2 dk sonra kaldım hemde adamın tekinin önüme kırması yuzunden
(14,816 puan) tarafından
Cok acımasızlar ben bismillah başlar başlamaz daha yola yeni düşmüşüm sen daha pismemissin durdur dedi nedeni de arkamdaki otobüse yol verdiğim içinmiş adam hızlı geliyor biz 40 la gidiyoz ne bekliyorlarsa
tarafından
Yok artık kaçta geçtin peki
(14,816 puan) tarafından
Son hakkımda onu da hocami değiştirdim  stres olmayan ben gecemedikce stres olmuştum artık direksiyon hocam hiç iyi değildi son hakkımda yanlış yaptığım halde geçirdiler artık
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bir ay sonra olur büyük ihtimal geçersin canim sıkma canını
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Canım sınav zamanları çok uzak olmuyor genelde 2-3 hafta sonra falan girebiliyorsun. Üzülme bunda da bir hayır vardır bir sonrakinde geçersin inşallah. Bazen komisyonda abartıyor arkadaşımda da önüne aniden yan yoldan kamyon çıktı kız sert fren yaptı diye bıraktılar
tarafından
Bana da öyle oldu
0 oy
(165 puan) tarafından
Ben çok iyi sürmeme rağmen 4 kere kaldım dosyam yandı, tekrar yazildim. Hocam hep söyler araba kullanmayı bilmek yetmez nasip kısmet bu işler sinyal vermedi diye bırakan komisyonlar bile var, üzülme geçersin bidahakine canım 
0 oy
tarafından

Ay bende kaldjydim normalde arabayı kullanan ben hoca yanimdayken iki duba arasına park edemedim 2. Sinde geçmiştim:D

0 oy
(535 puan) tarafından
Canım eğitimlerde bir kere bile arabayı stop ettirmeyen ben sınavda araç stop etti diye kaldım çünkü yanımda oturan gözetmen debriyaja müdahale ediyordu tartissam da fayda etmedi ikinci sınavda sınavdan önce hocam ile konuştum durumu anlattım ve müdahale görmek istemediğimi söyledim ve geçtim , ilk sınavda bırakmak için bahaneleri çok oluyor bir daha para yatir diye üzülme bir dahakine geçersin
0 oy
(163,339 puan) tarafından
sonraki sinav 1 ay snr yani yillar once ben alirken oyleydi kalma sebebin sacma degil trafikde heran hersey olur onune kirinca sen arabayi durdurdunmu? vitesi bosa alsaydin durdurmak yerine kalmazdin 
0 oy
(7 puan) tarafından
Merhabalar , kaç saat direksiyon dersi aldınız kursta toplam ?
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı buymuş demek ki 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 225 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (22,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 382 göst.