0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Camları sileyim dedim benim pencereler ahşap ve çok eski öyle kolay kolay silinmiyorda bende iki bebekle uzun zamandır silmedim neyse artık girişmenin zamanı geldi diyerek giriştim bebeler uyuyordu tabi ben daha bitiremeden uyandılar perdeler yıkanıyor da yıkanıyor. Benimkiler ortada geziyor heryere ağızlarını sürüyor temizlik kovalarini elliyor biri bezi alıp kaçıyor. Delirmeeeem geldi. Birde üstüne üstlük tam temizliğe başlayacakkende bacağıma ağrı girdi peşimde sürüyorum resmen

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Süpürge  yapıyorum  pesimden o kapatiyo tam açıyorum  bida kapatiyo  

Dolap siliyorum  ellerini sürüyo  ince halıları  ordan oraya sürüklüyo bulasik makinasina elini sokuyo :D
tarafından
Oyyy süpürgeyi hiç sorma birinin kablo ağzında biri makinenin üstünde. Bulaşık makinesinin sesini 1 kimden duyup geliyor ikisi birden  :/
-Reklam-
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Camlar hariç diğer silme işlerini akşam kızım uyuduktan sonra yapıyorum birkackez bende gün içinde denedim kızım hep kocanın içine saldırdı o yüzden en iyisi akşam yapmak :))
tarafından
Akşamdan eşim pek izin vermiyor daha doğrusu o evdeyken ben iş yapmam. Herseye karışıyor benim kaynana uzakta ama kendisi anasını aratmaz o konularda. Bulaşık bile akşam 9 dan sonra ellemem varsa
(3,417 puan) tarafından
Benim eşim yok rahatım o konuda :)) esin de demek vakit geçirmek istiyor seninle kız iş yapınca adam yalnız kalır
tarafından
Kız yok bacım. Biz oturup çok nadir muhabbet ederiz. Sarar da muhabbeti ama genelde ben çocuklardan o da işlerinden kafası şiştiğinden ikimizde telefon elimizde kafa dinleriz. O ses oluyor diye istemiyor. Evler kağıttan sanki alttakinin yürüme sesini ben duyuyorum

İlgili sorular

+8 oy
50 cevap 2,346 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,284 göst.
14 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde RaHiME_91 (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 755 göst.
0 oy
15 cevap 494 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde pembesever (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,325 soru

24,370,204 cevap

347,968 kullanıcı

...