0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,451 puan) tarafından
Erkek anneleri 

Kiz anneleri nolur evladlarinizi şiddet içinde büyütmeyin 

Kavga içinde büyütmeyin 

Kısık sesle konuşmasını öğretin 

Bizim suçumuz günahımiz ne kadınlar olarak kaç yaşına gelmiş duzeltemiyecegimiz adamları çok iyi çok efendi diye diye kadınlara eziyet ediliyor 

Ayni şey kadınlar içinde geçerli öyle kadınlar varki kadın demeye şahit ister kocaları iyi katlanıyor diyoruz hersey anne babadan sonra okuldaki eğitimden geçer unutmayalım kendimizin yaşadığı zorlukları evladlarimiz yaşamasın 

5 Cevaplar

+2 oy
(4,088 puan) tarafından
Aynen serseri aylak aylak gezen işsiz güçsüz yatmayı seven adamları evlensin düzelir diye evlendirip kızların günahına giriyorlar nefret ediyorum öyle ailelerden 
(3,451 puan) tarafından
Cok acı ya  :( kızım 17 yaşında korkuyorum artık çünkü kendim çok kötü evlilik yaşadım zamanında
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Onlardan bitane de ben aldım. Allah dayanma gücü versin. Aile çok önemli çook. 
+1 oy
(747 puan) tarafından
Bir söz vardı çok severim anneler sizin adam edemediğiniz oğullarınızı elin kızı gam keder içinde hiç adam edemez evlendirmeyin
(3,451 puan) tarafından
Aynen ya ve anneler babalar evladlarinin arkasında durma ne olursa olsun rabbimin emanetleri onlar anneye babaya buyuselerde küçükte olsalar
(747 puan) tarafından
Öyle maalesef
0 oy
tarafından
bir baltaya sap olamamis insan birine ne kari ne koca olmaz 
0 oy
tarafından
     bir baltaya sap olamamis insan birine ne kari ne koca olmaz 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 461 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 394 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 663 göst.
1 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elsen zeyec (422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,142 soru

24,107,729 cevap

332,791 kullanıcı

...