0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ya  ben kötü birimiyim yani tanımıyorsunuz  beni ama ben hayatta karşımdaki  kırılmasın diye can atan bir insanim bir kişi var beni herhalde yanlış anladı mesajını kapatmış ben hayatta  ama hayata  bir kadını  bir insanı kırmamak için elimden geleni yaparım gerekirse özür dilerim  kurmak konu olunca gurur falan dinlemem ben yeterki benden yana kimse kırılmasın derim  

Sözüm kişiye  eğer okursa  postumu 

Seni kırmak istemem ki kırmadım da istersen watsaptan mesaj at veya burdan neden beni  sildin direk sadece öyle birşey şöyleki  ben kendimi bu suçlu duygusundan çıkarayım başına ağrı girdi  dusunmektenn ben asla asla  kötü biri değilim  yemin edebilirim

3 evladım onlara karşı  yemin edebilirim 

Buraya  yazma amacım sadece kalbini falanmı kırdım acaba ben dünden beri ona  ne kadar dua ediyordum şifa bulsun diye

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne dedin de seni engelledi ki
tarafından
Bilmiyorum anlamış değilim vallahi bir baktım özel mesajını kapatmış watsapta numaramı silmiş engel koymus
-Reklam-
0 oy
(8,791 puan) tarafından
Olay ne ne oldu
tarafından
Bilmiyorum anlamış değilim vallahi bir baktım özel mesajını kapatmış watsapta numaramı silmiş engel koymus
0 oy
tarafından
Konu ne bilmiyorum ama insanları bu kadar takma 
tarafından
Ya  takmak değilde acaba kalbinizi kırdım diye için içimi yiyiyor
tarafından
Anladım cnm biraz hassas bir arkadaşsin belli
tarafından
Kalp kırma konusunda biri kırılma konusunda çok hasassim  diğer konularda  degilim
0 oy
(3,895 puan) tarafından
..... Ne olmuş ??
tarafından
Hiç bilmiyorum ama kırıldım kalbinimi  kırdım diye
0 oy
tarafından
Cnm burası sanal ortam sözler kelimeler yazınca yanlış anlaşılabilir. Niye takıyorsun o eksiksin bırak burda bir sürü kişi var:)
tarafından
Ya öylede sadece bu ramazan ayında  kalbinimi kırdım diye
tarafından
Yok cnm böyle ufak şeyler için kimse engellemez. Onun engelleyesi var mış demekki mahana olmuş. Üzülme o yuzden
0 oy
tarafından
Durduk yere silip engellediyse gorüşmek istemiyor sende gitme peşinden. Umursama canım neden baskaları icin evladını yemine karıştırıyorsun. Bosver
tarafından
Ya zaten takmam ama sadece bana onu kirmismiyim kırmamıştım onu dese yeter  ara koyucam arama çok kötü oldum öyle gorunce
tarafından
Engellemekte nedir once bi açıklama yapsaydı cok ayıp etmiş gercekten.
tarafından
Işte kafam alak bulak suanda
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Sebebini bilemem ama burada herkese çok fazla güvenme canım hele telefonunu verme. 2 haftadır üyesin 2 haftada ne kadar güvendinde whatsaptan konuşmaya başladınız anlamıyorum. O seni silmişse sende umursama çoğu insan fake her dediği doğru değil platform erkek kaynıyor zaten. 
tarafından
Kız yok bir senedir burdayım hesap yeniledim  bir yardım maksatlı konuştuk  burda otizimli bir cocuk var onun için dedi sadaka vericem ondan eşya satıyordu diğer komşum da kizinin  çeyizi için birşey alacaktı  ondan bir baktım heryerden silmiş
(1,965 puan) tarafından
Hee anladim canım ;)) Dedim ne ara güvenmiş umursama boşver o zaman .Kendini biliyorsun sonuçta kötü birşey yapmadığını  kirsan uzsen bile engellemek falan zaten saçma.
tarafından
Aynen artık allah biliyor
0 oy
tarafından
Silip engelleyen o hala ben mi bişey yaptım diye dert ediyorsun.ondan geçtim evlatlarını katıp yemin ediyorsun pes vallahi 
0 oy
tarafından
Kiz cocuklarin üstüne niye yemin edion delimisin bosver salla gitsin
tarafından
Ama yok çok kötü oldum kalbini kırdım ne olduda böyle yaptı kafam alak bulak şuan
tarafından
Ayyy kiz ben gunde 10 kisiye posta koyuyom sallaqq
tarafından
Hmm kalbi kurulduysa ya bu ramazan ayında orucumu mekruh etmissem
tarafından
Lan bisey olmaz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 443 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,374 göst.