0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Günaydın kızlar dün gece alarmı  duymamışız eşimle sahura kalkamadık. Akşam yemeğinden beri bişey yemedim de bugünün boşuna gitmesini istemiyorum niyet etmeden kendimi deniyorum şuan da ikindin civarlarına kadar tutabilirsem niyet etmeyi düşünüyorum sizce doğru yapiyormuyum ki bı akıl verin bana. Şimdiden niyet edersem bişey olur bozulursa diye etmedim daha.

5 Cevaplar

+1 oy
(17,141 puan) tarafından
Ikindine kadar niyet etme zamanin mi varki. Benim bildiğim kuşluk vakti çikmadan niyet etmek gerek. 1 günden bişey olmaz. Sahursuzda tutulur. 
(848 puan) tarafından
Doğruuuuu
tarafından
Niyet edersem bide bozarsam 61 günü kazanmış olup günaha girecem o yüzden etmedim niyet bilmiyorum sorayım dedim :(
(17,141 puan) tarafından
Canim ağustosta bile oruç tutmuşsundur heralde. O zamanlar hem hava sicak hem günler daha uzundu. Nisan ayinda oruç tutmak bu kadar zorlamazki. Sen niyet et Allah sabrini verir. Sen kararsiz kalirsan bugün orucu bozarsin.
tarafından
O zaman niyetimi ediyim sabredeyim bugün bir şekilde.. bugünde böyle geçsin o zaman yapacak bir şey yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öğlen vakti gelmeden niyet edilmeli
tarafından
Öylemi sağol canım gitmesini istemiyorum bugünün de tutmak istiyorum akşam yemeğiyle tutmadım da hiç o yüzden bilmiyorum durumum ne olcak diye bende sorayım dedim
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Kuşluk vakti çıktıktan sonra bozarsan 61 oluyor cnm öyle denemekle olmuyor maalesef 
0 oy
tarafından
Bn hep sahursuz tutuyorm bence tutabilirsin sende 
tarafından
Nedennnnn??? Ben ilk defa akşam yemeğiyle tutacam o yüzden sorayım dedim dayanabilirmiyim diye
0 oy
(313 puan) tarafından
Ramazan ayı olduğu için her gün niyet etmeye gerek yok. Sahura kalkamadıysanız bile orucunuzu tutmalısınız. Hamile, emziren yâda hasta değilseniz.
tarafından
O zaman tutalım boşa gitmesin borçlanmayalım
(313 puan) tarafından
Allah kabul etsin:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,242 soru

24,083,544 cevap

331,330 kullanıcı

...