0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar dün gece bir duydum. Eski esimi narkotik almış. İşi taksicilik. Gece bir kadın iki adam binmiş taksiye. Giderken birden polisler cevirmiş etrafını. Arama yapılmış insanların ustunden uyuşturucu cikmiş. Ama kokaini arabaya atmışlar bide kabul etmiyorlarlarmış. Kelepcelenip hepsi once karakol sonra hastahane sonra narkotik sonrada nobetci mahkemeye götürülmüşler. Evet sucsuz içmez tasımaz biliyorum ama Allah büyük nasıl soracak cenabı hak beni sıkmalarını boyle o da onu sıkacak. Cenabı Hak fitil fitil benim ahımı almaya basladı. 

13 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
İnşallah anliyordur ama kötü anlamaz daha da burnu şeye çok batacak onun
(12,026 puan) tarafından
Anlamasın ben bilorum neden boyle oluyor ya o bana yetiyor
-Reklam-
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Allah büyük işte. 
(12,026 puan) tarafından
Ah rabbim cok buyuk. Daha bir hafta olmadan basladı
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Tövbe haşa Allah zaten büyük ona ölçü koyulmaz cok sıfatı getirilmez cnm kimsenin ahını kimseye bırakmaz merak etme
(12,026 puan) tarafından
O kadar içim sorgudu ki.
(5,219 puan) tarafından
Rabbim daha neler eder ah almış
0 oy
tarafından
Canm  yaşadıklarında evet haklısın ama çocuğunun çocuklarının babası inş böyle bişeyle yargılanmaz çocuğunun yada çocuklarının böyle bişeyle karşılaşmasını istemem canm 
(12,026 puan) tarafından
Bana iftira atan, beni aldatan doven soven adam keske daha beterini yasasaydı. Cocuklarımı dusunse kış zamanı cocukların karısını evden kovmazdı
tarafından
Canm zaten yaşadıklarında haklısın dedim sana . Hayırlısı olsn canm
0 oy
(163,556 puan) tarafından
kimsenin ahi yerde kalmaz heleki mazlumunku boyle cikar
(12,026 puan) tarafından
Rabbim suya sabuna dakunmadan alıyor
0 oy
(840 puan) tarafından
Benimde ahim amcamdan çıkıyor yavas yavas daha beter olsun esimde oyle valla ondanda çıkıyor 
(12,026 puan) tarafından
Cıkar ki ah yerde kalamaz
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Ay bir rahatladım bir mutlu oldum o sucsuz olabılır bak sende emınsın ama nedense bir gece nezarette kalması gerılmesı bile beni mutlu etti.
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle bir gece de olsa ne oldugunu gördü
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Çok şükür elbet çıkacak bu dünyada olmasa öbür dünyada daha zor bir hesap var bende diyorum 2 kişi için bütün hesaplarımı mahşere bıraksınki burda çekeceklerinin bin katı çıksın rabbim haksızlıkları sorar sen yinede beddua etme sadece rabbime sığın dua et 
(12,026 puan) tarafından
Ben zatenn beddua etmiyorum artık. Allaha bıraktım. O da en agız sekilde basladı zaten
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Rabim bosuna dememis etme kulum bulursun diye Allahın sopası yok iste sana yaptiklarini postlarini hatirliyorum canim tepe takla gider boyle iste 
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle bacım. Tepe taklak olur.
(7,035 puan) tarafından
Valahi İcim Eridi :D
0 oy
tarafından
Evet en güzel beddua Allahım sana havale ediyorum sen bilirsin diyorum geçiyorum kenara en güzel beddua budur 
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle bacım. Bak benimle bağlantısı cıkartıyor
0 oy
(4,130 puan) tarafından
Ay çok şükür yâ daha çıkacaktır eminim canım rabbim kimseyi yaptırdığını çektirmeden öldürmezmiş 
(12,026 puan) tarafından
Aynen oyle bacım daha mahkeme olacakmış
0 oy
tarafından
O yapmamış sonuçta illaki anlaşılır suçsuz olduğu 
(12,026 puan) tarafından
İllaki anlasılır.anlasılsında zaten. Karakol yuzu gormemişken kac kere karakola gittim bu davada. Nereleri gördüm. Bana neler yasattı. Ben alnımın akıyla gittim o karakola o kelepceli

İlgili sorular

+7 oy
5 cevap 315 göst.
0 oy
25 cevap 957 göst.
+1 oy
8 cevap 483 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,124 soru

24,178,665 cevap

336,232 kullanıcı

...