0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından

Arkadaşım iftara çağırmıştı geçen haftalarda tam iftara gideceğimiz günün öncesinde aradı ki köyden bir akrabamız gelecekmiş ayıp olmazsa haftaya olsun bende gayet anlayışlı tamam tabiki olur dedim anlayışlı olmak lazım diye düşünüyorum.bu hafta sonu gidecektik dün tekrar mesaj atmış çalışıyorsunuz sizin için zor olur isterseniz pazar yapalım diye.e anlayış gösterdik ayıp olmasın diye şimdi bize ayıp olmuyor mu.biz yarında gelmeyelim ramazan bitince dışarda görüşelim desem yine ilimlilastiriyorum gerçekten siz olsanız ne cevap verirdiniz yazin bazen onu yaparım bunu yaparım diyenler oluyo ama iş başa düşünce kedi gbi oluyorlar cevaplarınızi bekliyorum :angel:

10 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
İkinci kez ertelemesi olmamış bence de ramazan dışında de bakalım belki de bunu demeni bekliyordur
(469 puan) tarafından
Ne yalan söyleyeyim daha hiç gitmek istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Iki kez ertelemek olmaz ayıp etmiş 
(469 puan) tarafından
Kimseyi anlayış yaramıyor ya bir şekilde üste çıkıp seni mahcup ediyorlar .
(5,219 puan) tarafından
Ben gitmem valla oyuncak miyim
(469 puan) tarafından
Çok doğru söyledin ayıp olmasın diye bize ayıp oluyo
(5,219 puan) tarafından
Aynen oyle cnm
0 oy
tarafından
2. Kez ertelememesi gerekirdi canm ben olsam sanırım gtmezdm 
(469 puan) tarafından
Bende daha gitmek istemiyorum valla
0 oy
(1,363 puan) tarafından

Bence sizi iftara çağırmak istemiyor. Bizim de o gün başka birine sözümüz var de gitmeyin. :)

(469 puan) tarafından
Demi bencede
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Ben olsam da gitmezdim oyuncak gibi oynuyor
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim işim var derdim
0 oy
tarafından
Üçüncü kes gel dediğinde yok saol seni rahatsız etmeyelim de sonuçta ayıp olmuş 
(469 puan) tarafından
Aynen gorusursek de dışarda görüşmek en iyisi
0 oy
tarafından
Sen erteledigin için ertelemis herhalde oda
(469 puan) tarafından
Ben ertelemedm kendi misafirimiz gelicek sana ayıp olmazsa haftaya gel dedi mahcubiyet duyarak.e bu hafta tekrr erteliyor canm yanlış anladın
0 oy
tarafından
Pazar gunu baskasına davetlıyız de gıtme ben olsam oyle yaparım bıdaha ustelerse de esımı ortaya atarım acıkcası cok rahatsız olduk 2 kere ertelemekten zorlamaya gerek yok derım
0 oy
tarafından
başka yere davetliyiz pazar günü derim. bizim müsaitliğimiz sadece o gün içindi geçen haftadan programımızı buna göre yaptık. sağlık olsun belki başka zaman görüşürüz derim. uzun bir süre de görüşmem. madem kibarca reddetmek istiyorsun.
(469 puan) tarafından
Öyle yaptım bende cevap vermedi ısrar kıyamet ne diye davet ediyor. O zamn değişik ya sonuç gitmiyorz
tarafından
zaten niyeti yokmuş onun boşver gitsin.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 384 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hazald (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 122 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elmas bayir (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elmas bayir (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,157 cevap

329,245 kullanıcı

...