0 oy
847 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben ailemi ne zaman davet etsem babam gelmek istemez annemde sürekli nazlanir israrla çagryorum gelincede hemen giderler 

Geçen gün yengemlerle annemleri aldim yemege babam gelmemiş şaşrmadim alştim artik bebegime karşida soğuk bize karşida soguktu sevecen bi dede degil

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende çağırma canım seni sevmeyeni sende sevme.bu kim.olursa olsun
tarafından
Ama ana baba gecilirmi
tarafından
Geçilir canım kardeste geçilir öyle ana babalar varki vay beeee diyosun bazilari da var diyosun ki.ne ben onu göreyim ne de o beni görsün
tarafından
Valla biliyorum cevremde kizina sahip cikan cok anne baba var ama napaym buda bizimki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok benim babam öyle değil kızımı hergun görüntülu arar sagolsun 

Gelmiyorsa kendi bilir canim
tarafından
Yalvariyorum yine gelmiyor
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bazıları evinde gönüllerince yemeyi severler cnm bnm babam da pek tercih etmez ama gelir yine de. Boşver babadır :) belli etmese de sever :)
tarafından
Bilmiyorumki
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hamd ne çok post açıyorsun yetişemiyorum hızına :)
tarafından
Boşum suan birazdan evi topluycam
tarafından
Ajsjjsjsjs
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Sebep ne kaçarak mi evlendin canım onun soğukluğunu mu yapiyo acaba
tarafından
Hayr ailemin rizasi ile gorucu usulu eşimle nişanli iken 1 kez olsun buluşturmazdi bizi
(1,655 puan) tarafından
Senin babada içten sevip sevgisini belli edemeyenlerden desene
tarafından
Surati hep asik
0 oy
tarafından
babalar damatlarin evine mesafelidir. konuyu kendin olarak gorme
tarafından
Eşim çokniyidir aslinda
tarafından
konu esin dgl. iyilikle de alakali dgl. sevmez kiz babalari genel olarak.
tarafından
Şey gibi hani arkasında baba desteğini bilsin ama çokta şey etmesin ailesiyle mutlu olsun
(4,234 puan) tarafından
Kız niye öyle diyosun babam annesine hiç bir konu da cevap vermez kolay kolay geçen babaannem gitmeyin laf söz olur kaynanası hep gidiyolar der demiş babam da orası benim çocuklarımın evi tabi ki gidicem kimse karışamaz demiş çok gururlandım mutlu oldum. Hande seni de çok iyi anlıyorum da belki senin baban da benim babaanenm gibi düşünüyodur
0 oy
(554 puan) tarafından
Gelirler canım çok sık gelemezler annemin ayrı babamin ayrı dükkanı var çünkü ama boş zamanlarında çağırırım gelirler ya da ben dükkana giderim sürekli kızımi çok özlüyorlar gün içinde görüntülü konuşurlar ama ne zaman bize gelseler kahvaltıya ya da yemege çağırırim elleri kolları dolu gelir bir de kızima para verirler mama bez falan alayım diye 
0 oy
(349 puan) tarafından
Kiminin huyu oyle belki cok seviyor ama gosteremiyor bilemezsin ki icini
0 oy
(1,766 puan) tarafından
3 yıllık evliyim 1 kere geldi kızım için oda annemi bıtaktı sevmeye çıktı dahada gelmZ ablama abimede gittmez 
0 oy
(850 puan) tarafından
Benimde babam gelmez yemek değil de normal bizi görmeye oturmaya da gelmez benimde bir buçuk aylık bebeğim var ve ona da soğuk gibi kendi torunu değil gibi davranıyor bende sevmiyorum ama kayınpederim daha içten uzuyorlar bizi 
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Yoo gelir hatta yakın olsak benden hiç çıkmaz 
tarafından
Ahh böyle uzaklara giidip kaybolmak istiyorum burdsn
(2,924 puan) tarafından
Kafa dinlemeye git başka yerlere başka illerde akrbn fln vrsa
tarafından
Kız ne geldiyse başıma akraba belasından geldi zaten
(2,924 puan) tarafından
Oda dogru
tarafından
Benden uzak dursunlar Allah'a yakın pis s.refszilern
0 oy
tarafından

babam evime 1 kere gelmedi gelmez kimsenin evine gitmez huyu öyle ama çok sever torunlarını sevecen bir dede, baba.. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 250 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 818 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 974 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,082 soru

24,106,905 cevap