0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Avukat tutmaya gittik avukata göre bosanamiyorum hakkımıda alamıyorum ben bu adamdan nasıl kurtulacağım anlaşmalı bosanmayada gelmiyor sahitimde yok kadınlar ölsün mü evden çalıp gittiklerini nasıl kanitlayayim eve sokmadigim halde zoa girdiğini nasıl kanitlayabilirim insanlar kumar oynadığını söylesede kanıt lazımmış telefonda oynadığı kumarı nasıl kanitlayacagim valla sinirlerim tepemde öldürsem adamı bu defa insan hesabına alır hukuk devreye girer yazıklar olsun valla 

2 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Yani malesef hukuki açıdan bazı konularda dayanak istiyorlar kadının sözü öncelik esas oluyor ama sonrasında senden kanıt istiyorlar eve zorla girmeye kalkınca polis çağırıp tutanak tutturursun o kanıt olur.. Ama telefon üzeri oynanan kumar kolay kanıtlayacak bişey değil banka dökümanlarında parayı oyun sitesine yatırdığı görünüyorsa belki kanıt olur 
(6,077 puan) tarafından
Valla bence bu saatten sonra kanıt toplamaya çalış sende
tarafından
3 kişi şahit var biri abisi biri dünür başı biride cami imamı ama kanıt nasıl bulayım başka avukatlaradami danisam acaba altınları almak içinde ayrı dava aciliyormus ama onunda çoğunu devlet alıyormuş valla evlendigime bin pişman oldum .. evlenmek kolaymista boşanmak çok zor Allah'ın izniyle bir kurtulayım bir daha evlenmek mi tövbe
(6,077 puan) tarafından
Şahit var işte avukat niye olmaz demiş kim dedi öyle bişey yok altınlarıda boşanma davasında geri istersin
tarafından
Ailesi geldi anlasmaliya ikna edin dedim bu hırsızı evimde görmek istemiyorum çocuğumu bile görmesin onuda satar bu pislik dedim kurtulduğuma bakıyorum artık benden uzak olsun kimin başına bela olursa olsun dedim aynı isyerindeyiz baskanda duydu bunu zaten sevmiyormus adam sürekli yalan söylüyormuş ordada işten cikaracagim dedi benim yüzümden olmasın günaha girmek istemiyorum kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem dedim zaten adamda sevmiyormus işini gücünü tembel yapamayacağı ise verecek defolsun gitsin diyor
(6,077 puan) tarafından
İyi demişsin ailesi ikna etsin mahkemede gezme bari
-Reklam-
0 oy
tarafından
Komşulardan aylenden kimse bilmiyormu onlar şahit olarak gösterebilirsn
tarafından
Ailem biliyor onun ailesi biliyor ama avukatlar üçüncü bir kişi olsa daha iyi olur diyor üstüne mal yoksa tazminatta alamayacakmisim anlaşmalı bosanmayada eşim yanasmiyor çek vur beni diyor resmen
tarafından
Boşver kurtul da tazminat onun olsun ben geçen sene boşanmak istemiştim benim aylemden yada komşulardan fln bir kişi şahit olabilir demişti avukat
tarafından
Ben başka avukat ilede konuşayım bu kanıt olacak diyor ispatlaman lazım diyor kredi kartı dökümleri çıksın diyorum onu mahkeme isterse olur ancak diyor elden calinanlari kanitlayamazsan birşey olmaz diyor inan kocana bile güvenmeyeceksin bu zamanda

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 874 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 295 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
21 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...