+2 oy
433 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından

Az bisey benle kizim yedik eksimisti 2 ısırık bisey olur mu

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Fotoğraf atmadan yazsaydın keşke millet oruç tutuyor :(

(1,543 puan) tarafından
Can çekme olayını hiç anlamoyorum bukdr basitse irade oruç tutmayin herşeyde aklınız kalıyorsa herşeye rağmen  sabretmek zaten amaç dışarda onlarcasinu görüyoruz hicde aklım kalmıyor canımda çekmiyor
tarafından
Atan atsın bır ıkı kere kahve anlıgı dısında yedıgım ıctıgımı asla paylasan bır ınsan degılım ama iradesiz bir insanda degılım atan atsın sonucta reklamda sokakta telefonda her an giriyoruz yemekle ılgılı seyler en basiti market brosur lerı haftalık indirimleri vs vs burda atılınca ay canım cektı olayı asırı sacma gelıyor bana bunu demelerini sebebi de karsılarında muhatap olacakları bırının olması o halde gıdıp bıme a101 e brosur cıkarmayın dıyelım yemek sepeti burger Kong vs gıdıp reklam yapmayın dıyelım sokaga cıkıp restoranlara kokutmayın yemeklerinizı kapının onunde piliç çevirmeyin doner asmayın dıyelım dıyebılır mısınız hayır ama burda hemen yuklenelım neden cunku klavyede hersey basit
tarafından
Oruçlu değilim şuan canım çekti de demedim klavye ile alakası da yok düzgün bir şekilde söyledim sadece sen  oruçlu olan tanımadığın karşısında sokakta yada evde yemek yer misin oruç tutar mısın ben yapmam bana o şekilde öğretti büyüklerimiz sonuçta aç kalıyorlar kaç saat açlık hissi oluşuyor canları çekiliyor ondan bahsettim
tarafından
Benı anlamıyorsun bende ugrasamıcam
(1,543 puan) tarafından
Oruca saygı başka bişe canım çekmesi ayrı bişe ramazanda bende hoşlanmıyorum çünkü tutmayabilir herkes ama oruca saygı denen bişe vardır  birinin csni çeker diye değil saygıdan paylaşım olmasa daha iyi bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerden aldıysan ara söyle bence canim 
tarafından
Trendyol görüştüm oade etti
0 oy
(17,211 puan) tarafından
O ayrani içinde etkilemesin bari. 
0 oy
(206 puan) tarafından
Bisey olmaz canım ara söyle aldığın yerden taze getirsinler 
0 oy
tarafından
Trendyol geri iade etti parayi
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kizz nerden aldıysan ara hemen para verdin sonucta 
tarafından
Trendyol geri verdi hemen
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ayyy onu gönderen mal bakmamismi acaba pes yani
tarafından
Valla eksiydi
0 oy
tarafından

Aldığın yeri ara

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
14 cevap 421 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 103 göst.
13 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Hiros4434 (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,777 soru

24,115,765 cevap

333,221 kullanıcı

...