0 oy
392 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (840 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sözde kaynanamla kayinbabamla hastaneye geldik oruc değiller oncelikle soyleyim kusma ve ishaldi geceden beri kustugu icin getirdim. Neyse su duruma bakin ya kayin babam disarda sigara içiyor kaynanamda bu durumda ben hastaneye yattigimda da refakatci olarak geldi yine uyudu 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız günah belki halı mecali kalmıyor neden çekip atıyorsun haberi olsa izin vermezdj
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz coook
0 oy
tarafından
Oructa zorlaniyordur belki kadin
(840 puan) tarafından
Tutmuyor kii
0 oy
(12,051 puan) tarafından
Anlamadım ki konu ney kim hasta 
(840 puan) tarafından
Cocugum hasta normalde kayinbabam bırakacaktı hastaneye sırf merakı yüzünden kaynanda geldi dedim. Herek yok sen uyuyorsun dedim aa yok yok falan dedi çantanı taşırım dedi hoc bi sey yapmadı hee nolmus ne dediler bi cocuga bakamadin dedi durdu
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Peki sen ne mantıkla kadının uyurken fotoğrafını paylasiyorsun böyle bir platformda o yaşa gelince belki sen ayakta uyuyacaksin. Oruçlu olması yorulmadigi anlamına mı geliyor
0 oy
(9,897 puan) tarafından
kadın yorulmustur ya belkı uykusuzluğa gelemıyo keske buraya yuklemeseydın ıznı olmadan 
0 oy
(322 puan) tarafından
Ben anlamadım kim hasta kayinvaliden hastaysa normal. Hasta değilse de normal kac yaşında kadın yorulmuş olabilir halsiz olabilir. 
(840 puan) tarafından
56 yaşında benim bebeğim hasta gelmde dedim ısrarla geldi kayinbabam bırakacaktı sonra da bi cocuga 7 bakamadin dedi durdu kizi desen zaten sürekli arayip mesaj atip duruyor sanki anasi kaynanammis gibi
tarafından
Desin benim anam kendi anam bile bana der hasta ettin çocuğu diye
 Ne var yani hem gelmesi iyi olmuş kayinbabana herşeyi diyemezsin rahat edemezsin benim şahsi fikrim ben kayinbabamla giymem biryere kaynanamla gelse daha hoş olur
(840 puan) tarafından
Kaynanama da diyemiyorum hemen tersliyor çünkü
(322 puan) tarafından
Yavruna Rabbim şifa versin umarım önemli bir şeyi yoktur. Valla ben 29 yaşındayım hiç 56 yaşımda olmadım o yasa geldiğimde de nasil olacağım Allah bilir. Başımıza gelmeden bilemeyiz benim annemde 56 yaşında ama çok çabuk yorulur. Hayat yoruyor yıpratıyor kadınları. Senin resmini çekip atman bana gire hoş değil. İstediği kadar kötü bir insan olsun. Ki ben iyi bir kayinvalide de görmedim. Benimki hiç gelmez kılını kıpırdatmaz seninki en azından gelmiş. Kızım böbrek hastası ameliyat olacaktı yaşına girmeden geldi oğlumda boşan 3. Koca al kendine bende ona 3. Karı alcam dedi. Ve bunu sırf hasta cocukla uğraşmayalım diye dedi. Sanki onun torunu değil başkasının torunu. Hastalığına gelince zaten benim suçumdu ona göre. Kendisini hiç sevmem ama buralarda resmini koymam. Bence sende kaldır bu resmi
0 oy
(163,350 puan) tarafından
fotoyu gormedimde ne bilim belki oructandir
(840 puan) tarafından
Oruç değil kizz
0 oy
(218 puan) tarafından
Nasıl olsa başında ben durucam anası da benim boşuna kimseyi getirmezdim yanımda söz hakkı ediniyorlar durumu bilmiyorum ama kendime  güvendimmi başkasına ihtiyacım yok 
(840 puan) tarafından
Bende istemedim zatenlaf sokacağıni bildugim icin arabaya bindi geldi
(218 puan) tarafından
Çizgini çiz sınırını koy basta belki kötü olursun ama bi süre sonra kendi kafan rahat eder bu demek değil saygısızlık yap asla sen bu durumdan rahatsız olduğun için belirtiyorum kimseden zor zamanında destek istemez o zor zamanları da kendi başına geçirirsen kimse kendinde karisacak haddi bulamaz
(840 puan) tarafından
Haklisin ama bni dinleyen yok çizgi var zaten dinleyen yok
0 oy
tarafından
E uyuyorsa uyusun sen kendi çocuğunun başında bekliyorsun zaten ondan ne bekliyorsun ki ayrıca kayınbaban ne yapabilir sizi hastaneye getirmesi haricinde? Bence abartıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 420 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.
8 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 493 göst.