+1 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (593 puan) tarafından

Hanımlar eşimin ailesini yemeğe davet edecem ama menü de ne yapsam hiçbir fikrim yok. Siz olsanız neler hazırladınız. 2 çocuklu yum baya kalabalıklar da. Kara kara dusunuyorum bana fikir verirmisiniz rica etsem..:ermm::)

31 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ezogelin corbasi 

Tepsi kebabi 

Patates püresi 

Pilav

Yufkadan patlicanlı yada peynirli borek 

Humus

Salata 

Sekerpare 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mevlut mu okuyacaksın kız 20 kişi neymiş o öyle yarısını bir yarısını başka gün ağırlar zor olur senin için 
0 oy
tarafından
Etli nohut 

Pilav 

Çorba 

Salata 

Tatlı 

Sarma 

Börek 
0 oy
(1,062 puan) tarafından

En basitinden tarhana çorbası fırına da tavuk patates ki tavuğun soslanmis halı var bide pilav ortaya da salata 

A101in patatesli peynirli böreğinden de ortaya koydunuz mu tamamdır ;)
0 oy
tarafından
Bende agirladim 23 kisi

Mecimek corbasi yaptim

Nohut yemegi yaptim

Pilav yaptim 

Istersen araya türlü ekle

Salata yigurt

Tatli olarakta koca bi msaf kek yapmstim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Sulu yemek yap canim kuru fasulyepilav yanina salata  pilavin uzerine tavuk hasla didikle tamam baska ne yapcan daha bide tursu sogan salatasi felan koy yanina 
0 oy
(638 puan) tarafından
Fırında sebzeli köfte yap yanına pilav çorba salata.  Ben geçen 13 kişi çağırdım bunları yaptım. Ekstra tavuk baget kizarttim.  Yetti de arttı
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Cok kalabalik anca buyük tepside fırın yemeği,iki tencere pilav,mercimek corbasi ve salata ortayada meze yapabilirsin tatli olayina girme onlar getirsin
0 oy
tarafından
Bizimkiler 20 kişiden fazlalar cagırdım 2 bebeğin var gelmiyoruz dediler gelselerdi pide yaptıracak tım,  geçen sene çagırdım güveç gönderdim baya büyük güveç kabında ekmek fırınında pişirdim çok güzl olmuştu onun yanında bizim yöresel Çiğer taplamasi yapmıştım ama sen istersen tavuk üstüne pilav yada fırına tavuk bol bol patates ata bilirsin onun dişinda mercimek çorbası Salata yeter zaten, 
0 oy
tarafından
Tatlıyı esıne soyle aldır bence

10 kısıye bır tencere olarak dusunursen ne yaparsan yap ıkı tencere miktarında olmalı

fırın ısıne gırme dılım dılım porsiyon olarak dusunursen asla yetmez at tencereye pişsin sulu yemegı 

süzme mercımek corbası

tencerede etli nohut 

patlıcan yesıl fasulye vb yesıl bır yemek olabılır  nohut yetmezse dıye cesıt olarak dusun 

Pırınc pılavı 

komposto yada cacık 

salata ve meze havuc tarator koz patlıcan tursu vs olabılır

Tatlı da yapıcam dersen sütlaç derım koca tencerede yap kaselere böl servısı de kolay :D
0 oy
tarafından
Bence sen davar kessen 20 kişiye yeri Bi tane keçi kestir hayrına kuranlı mis gibi hahahahaha

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 408 göst.
10 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hg99 (796 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,797 soru