+1 oy
782 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar kimler yada neler normal doğuma engel daha var benim doğuma ama çok merak ediyorum idrar yolu enfeksiyonu falan varken normal doğum yaptırmıyolarmış birde ben zayıfııımm benden çıkarmı acaba 1,57 bpyum 54 kiloyum 15 haftalık olucaz yarın bazılar beni korkutuyor sen normal doğuramazsın diye inşallah doğururum inşallah bir aksilik çıkmazsa sağlıcakla gelirse tabi 

27 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
Ablam kayınvaldem ve Bi çok kişi etrafımda 155 den daha kışlar kayınvaldem 3 abam da 4 normal doğum yaptı hemde çok kolay Bi şekilde 
(241 puan) tarafından
Maşallahhh bende öyle doğururum şnşallahhh :D
(929 puan) tarafından
Inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim boyumda 157 ama çatım normal doğuma uygundu normal doğum için yatış yaptım 7 saat suni sancı aldım suyum geldi 7 cm açılmam oldu fakat bebeğim inmedi hiç bir şekilde... gerçekten herşey bebeğe bağlı çatı uygunsa ve bebeğin doğum pozisyonuna gelirse yapabilirsin gayet ben çok uğraştım.olmadi pilates sıcak duş herşey yaptırdılar ama bebeği daha fazla yormak istemediler 7 saat sonunda mecbur sezeryana alındım oda sıkıntılı geçti 
(241 puan) tarafından
Oyy canımm hem 7 cm açıklığın var hemde 7 saat sancı çektin maşallah sana işte demekki bebek gelmeyince gelmiyor
tarafından
Evet o açılma dan sonra sezeryana alınmak baya koydu...
(241 puan) tarafından
Olsun canım sağlıklı gelsinde en azından sağlıcakla kavuştun
tarafından
Evet canım Allah'a şükür
0 oy
tarafından
Boyla kiloyla ne alaka çatın musait mi degil mi onemli olan o benim boyum da 1.58 59 kiloyla hamile kaldim 73 le doguma girdim normal dogum yaptm bebegim de iri bebekti ustelik ona ragmen doktorum çatın musait normal dogum yapabilirsin ama yapamam dersen sezeryan ol dedi istemedm normal dogum yaptm cok da rahat dogumum oldu Allah a sukur. Doguma kadar da hep idrar yolu enfeksiyonum tekrar etti surekli ilac kullandim geciyodu ama tekrardan oluyodu doktorum normal doguramazsin falan dememisti
(241 puan) tarafından
Maşallah canım bazı insanlar öyle diyor cevremde zayıfsın  doğuramazsın edemezsin falan filan çok sinir oluyorum
tarafından
Bana da cok dediler sen ufak tefeksin doguramazsin hic kendini riske atma sezeryan ol dediler ama ben doktorumu dinledm boyla kiloyla alakali bi durum degil çatın musait yapabilirsin dedi ki iri bebek normal dogumda kendini daha iyi ittiriyomus o yuzden benim bebegim bi ikinmada geldi hemen
(241 puan) tarafından
Maşallah canımm
0 oy
tarafından

Canim şõyle söyleyeym 

Ilk gebeligmde 46 kilo ile hamile kaldm 52 ile doğurdm bu arada 1.61 boyum

Ikinci de ise mantar enfeksynu asiri illerlemsti yine normal dogurdu

kimseyi dinleme canm çatin õnemli

(241 puan) tarafından
Evett canımm onu kesinlikle anladımm
0 oy
(30,107 puan) tarafından

Çatın dar olmadığı müddetçe kilo önemli değil 45 ile hamile kaldım zaten doğuma kadar insan alıyor 70 olmuştum ömrü billah ilk defa o kadar kilo aldım rahat oldu doğumum stres etme simdiden

(241 puan) tarafından
Rahatımm canımm ama bazı densizler çok konuşuyor işte korkutuypr adamı
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Valla Bnm afedersin catım dardı o yüzden direk sezaryan a alındım 
(241 puan) tarafından
Olsun canım sağlık olsun
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Benden sana tavsiye canım hamileyken normal doğumla ilgili ne araştırma yap nede duyduklarına kulak asma ister istemez sende korku tedirginlik oluşur bu bebegede doğumada yansır mesela ben ilk doğumumda hiç bişey araştırma felan yapmadım internetten felan çünkü insan kendini korkutuyor vücudun müsaitse bi sıkıntı çıkmazsa normal doğurursun zaten doktorlar karar verir sin zamanlarında benim 2 oğlumdada herşey normal gitti ve normal yaptım 1,63 boyum ve 51 hamile kaldım 63 kiloyla doğurdum boy kilo ona engel değil 
(241 puan) tarafından
Evet yaa ne geliyorsa başımıza araştırmaktan gelliyor ama ne yapayom öyle aklıma  kurt düştü saçma sapan şeyler söylüyolar
(4,295 puan) tarafından
Inanma canım boşver daha çok erken haftan bile düşünmeye ☺
(241 puan) tarafından
Eveett canım çatı muanesine kadar keyfini çıkarayımm :D
(4,295 puan) tarafından
Kesinlikle canım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah :))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 403 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gizem Mert (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 536 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,245 soru

24,069,679 cevap

330,571 kullanıcı

...