0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Kızlar ateşi var yine :( inş enfeksiyon değildir diştir. Üst dişler beyazlık falan yok iki tane damağın aynı renginden çizgi var sadece . Sorum  şu yani alt dişler le ayni mi oluyo çıkarken ki göründü yoksa farklı mı Bide üst çıkmadan alttan da devam eden oldu mu. Kafamda deli sorular 

7 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından
Tecrübeli anneler ????
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Kuzum ateşi 38in üstüne çıkmaz dış ateşi 37.7 max.tir eğer 38 kusurse bu geceyi ateş dusuruculerle atlat yarın dr ye git kuzum dış alt disler gibi çıkmıştı ama ateşini mutlaka takip et canım bi dolven bi carpol dönüşümlü verirsen daha etkili olur uyku öncesi de paranox fitil yaparsan daha uzun etkili.. çok geçmiş olsun bitanem
(9,647 puan) tarafından
Kuzum crp kaç?  Birde o değer yuksekse neden antibiyotiğe falan başlamadılar ki :/ referans aralıklarının üzerinde mi :( benim kızımın ciğerlerinde baya iltihap enfeksiyon oluşmuş kuzum dinlerken bulgu yoktu ama enfeksiyon değeri crp çok yuksekti 2 3 gün sonraki filimde gorulebildi onceşinde de çekildi falan ama ozaman görüldü..  bide idrar tahlili daha farklı sonuç olur sanırım kuzum.. bide idrar yolu çok tekrar ediyor:/
(2,422 puan) tarafından
Of nerden bulastik yaa :((( kuzum 22 crp  doktor sonuca bakmadı ki kanı aldı gönderdi. Pztesi  gel dedi. Sonc  için ven internetten baktm yarın acile gidicem sonra polikilinie :((
(9,647 puan) tarafından
Kuzum acile değil çocuk doktoruna git mümkünse acildekiler den benim ağzım yandı güvenim sarsıldı çok yüksek değil ama yüksek kuzum sabah ilk işin bi çocuk doktoru olsun mümkünse antibiyotik iğne işte daha etkili olur birde ilaç içerken çıkarıyorlar falan düzgün kullanılmadığında gecnuyida hastalık.. 22 olması enfeksiyon var demek kuzum bunun nedeni araştırılır mümkünse evden çıkmadan idrar poşeti tak idrar tahlilide isterler  diğer filmi falan da çekebilirler kuzum.. çok çok geçmiş olsun:/
(9,647 puan) tarafından
Ozellerde 1bucuga kadar poliklinikler açık kuzum direk git bi özele..  eğer crp daha yüksek çıkarsa yatış bile verebilirler korkutmak istemem ama bizimde zebranın hastalığı haftasonu daha da artmıştı çocuk doktoru bulamadık falan hastaneye yatış ta yapmiyolar uzman olmadan cocuk daha çok sefil olur kuzum sabah özele git derimm
(2,422 puan) tarafından
Gidicem kuzum. Ne zormus çocuğun hastalığı allahım:((
0 oy
(702 puan) tarafından
:(((( büyümek ne zor diyordur inşallah distir ya damağa sürülen jel varmı bide pekmez şerbeti mı icse acaba iyi gelir şifa niyetine 
(2,422 puan) tarafından
Denedim herşeyi hali yok kuzumun:(( inşallah düzelir hemen
(702 puan) tarafından
İnşallah annesi inşallah
0 oy
tarafından
Boğazına baktir derim salgın var bu aralar herkeste. 
(2,422 puan) tarafından
Tamam canım  baktiricam
0 oy
tarafından
Kuzum sakin ol .. bizim şuan üst kopek dişler ve sol alt köpek diş cikiyo ..
(2,422 puan) tarafından
Işte anlayamıyorum  ki kuzum sertlik yok bisi yok :((
tarafından
Bak bizimde öyleydi ertesi sabah beyazlığı gordum sakin ol sen geçer canik biraz ateş düşürücü ağrı kesici ver duş aldir ilik
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Canım benim kızımın da üst dişleri çıkmadan 7 ayıkken ön iki dişleri 8.5 aylıkken de o dişlerin yanından bi tane çıktı ikincide yolda ama üst dişlerden hala bi haber yok sonraki dişler çıkarken de hafif ateşi oldu huysuzlandı o kadar
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Canım özel mesaj sıcaktım kapalıymış ne yaptın merak ettim gittin mi dr ye ne dedi ? Nasıl nisa ?
(2,422 puan) tarafından
Kapalı mi bilmiyom bilmiyom ki yaklaşımla olmuş kuzum  yine idrar yolu enfeksiyonu :(

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
2 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
14 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,646 soru

24,075,320 cevap

330,897 kullanıcı

...