0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (573 puan) tarafından
5 gunluk bebeğim sürekli uyuyor doğum yaptım sariliktan 1 gece yattık sonra çıktık düzeldi çok şükür dünde kontrole gittik yine iyiydi ama bebeğim sürekli uyuyor uyandıramiyorum nasıl uyanır ki 2 saatte bir alarm kurup emziriyorum  burnunu sıkıyorum,altını aciyorum yok uyanmiyo uyansa bile hemen memede uyuyor

5 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Eğer emiyorsa sorun olmaz ama 2 saatte bir mutlaka emzir çoraplarını çıkar ayaklarının altına tık tık vur
(573 puan) tarafından
Emiyor uyanınca ama 5 dk falan sonra uyuyakaliyo tekrar sarılık olursa diye çok korkuyorum 1 gece yattık aman Allahım o kdr bunaldım ki doktor 4 gün sonra kontrole gelin demişti hastaneden çıkınca dünde gittik çok şükür yüzü sarı değil abartilacak kdr dedi testlerimiz normal cikti
(4,232 puan) tarafından
Çok şükür canım bişey olmaz inşallah benim bebeğim de az içerdi sütün iyise mideleri küçücük zaten doyuyodur o içine sinmiyorsa saat başı emzir
-Reklam-
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Şükret huzurlu bir bebeğin var demekki gaz problemi falan yokki uyuyor normali o zaten yenidoğan gunün yirmi saatini uykuda geçirir.
tarafından
Gaz 15 gunden sonra cıkıyor benınkıde boyleydı sarılıgı 16ydı bır ara meger sarılıktan uyuyormus 15. Gun sarılıgı dusunce bır daha susmadı :D
(573 puan) tarafından
Ama korkutuyorlar beni sarılık olur şekeri düşer kaldır emzir saat başı falan diye bende alarm kuruyorum zaten 2 3 saatte bir emziriyorum ama uyandırmak cooook zor oluyor
(573 puan) tarafından
7 çıktı bizim sarılık 1 gün ışıkla tedavi gördükten sonra doktor güzel dedi çıktık dünde kontrole gittik yine iyi çıktı çok şükür
0 oy
tarafından
Ayy oğlum aklıma geldi annemle beraber neler yapardık uyansın diye sarılık olmuştu bezini acıp ıslak mendille sil birde topuğunu azcık sık 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Emzirme süresini 1 saate düşür bir kaç gün her saat emzir
0 oy
(14,412 puan) tarafından
 yerim ya ne tatlıdır şimdi 

Canım iyice doyduğundan emin ol, uykucu bebişi gıdıkla uyansın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
18 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
47 cevap 825 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,899 cevap

329,217 kullanıcı

...