0 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,617 puan) tarafından
Şimdi eşimle konusurken arkadaşı dedıkı 7 ay 5 günlük erkek bebek var sofrada biz ne yersek onada veriyoruz oda bızle yıyıor.

Tecrübeli anneler bunun yolu yordamı böylemıdır verılmelımı. Benımkide 7 aylık ama daha pütürlüde oğurıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(96 puan) tarafından
Vallahi canım benimkide 7 aylik aynen öyle sandalyesine oturtuyorum benimle beraber ne olursa yiyor yoğurt pilav çorba bu sabah yumurta kırdım peynirle yedi vs vs ben hıc bilendirdir yok eziyim yapıyım modunda olmadım çünkü öyle olunca belli zaman sonra bebekler çiğnemeyi bilmedikleri için pütürlü ye alışmıyor ve çiğneme güçlüğü çekiyor ben 5 aylıktan herşeyi yavaş yavaş tatdirdim şimdi maşallah büyük adam gibi çiğniyor aynı bizim gibi sofrada yemek yiyor
(10,617 puan) tarafından
Pilav verdim yedi
(96 puan) tarafından
Dediğim gibi kısmıyorum ilk başlarda aman şöyle olsun böyle olsun diye uğraşıyordum sebze çorbası yapıyordum.misal yağsız türsüz tek kaşık almıyordu ama bizim yaptığımız yemekleri çorbaları iştahla yiyordu ben dediğim gibi veriyorum ne kadar kendi isterse he su var yemekleri az tuzlu yapıp gerisini normal yapıyorum sizde alıştırın 7 ayı dolmuş bebekleriniz ne kadar erken okadar iyi sonrası onu yemedi bunu yemedi bunu çiğnemiyor oluyor bende pilavı az az veriyorum yoğurtla yiyor eş kaza tarhanayı bayılıyor korkmayın kızlar alerjisi veya farklı bir sıkıntıları yoksa verin bebelerinize damak tadı gelişsin
(96 puan) tarafından
Bu arada yalnış anladım seni ben bunu diyince aman el kadar bebeğe verilirmi çok tehlikeli falan tepkiler alıyorum öyle sandım senide bi anda oruç kafa:- )))
(10,617 puan) tarafından
Bende cok vermedik baktım yutabılcekmı dıye yuttu
(96 puan) tarafından
Yutar canım yutar kendine bir düzen belirle misal kacta kalkıyor bebegin sabah 7 gibiyse mamaysa mama memeyse meme ver sonra 11 gibi bi yumurtayı yağda kir yanınada az peynir elinle eze eze ver bak goruceksin bayılıp yiyecek hep mama yada hep süt olmaz zamanı geldi çünkü  yazık benimki vermeyince nasıl gözümüm içine bakıyor banada ver diye korkma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum yolu yordamı doktorlara gore farklı ama yapılması gereken bu, 18 aylık kızım asla yemek ayırt etmez bu sayede korkmadan zeytını agzına verırım cekırdegını fırlatır gerı, 5 aylıkken ek gıdaya gectım ben 10 gun deneme yaptım baktım hıchıseu olması kafa goz daldım yemeklere, ılk basta bıle hafıf ezıp verıyordum damagıyla ezsın dıye, 7-8 aylıklen seftalıyı muzu elıne ınce uzun keser verırdım basında beklerdım bu sayede suan herseyı kendı tek basına yıyor ve ayırt etmıyor 
(10,617 puan) tarafından
Gamze bende sen gibiyim veroyorum bazı seyleri oguruyor
tarafından
İşte korkarsanız 1 yaına geldı hala katı seyler yıyemıyor napalım dıye post acarsınız kızlar, bebeklerın ogurme refleksı cok yuksek cunku, her ogurdugunde bogulcak zannetmeyın lutfen korkunuzu anlıyorum ama basında bekleyın ogurdu dıyelım hafıf sırtına vurun dırek cıkartıyor
(10,617 puan) tarafından
Bakalım neler yapabılcem.
tarafından
Gerçekten ben ne verecegimi bilmiyom artık meyvede yemiyor 8 aylık hala mama
(10,617 puan) tarafından
Hangı mama canım.benımkıne ne verorsen ver hop kaka yapıyo anında

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (16,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
5 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,457 soru

24,618,840 cevap

364,501 kullanıcı

...