0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kısmetse bu hafta aileme gideceğim. Ailem baska şehirde. Bayramdan sonra evine döneceğim. Eşim beni bırakıp ertesi gün tekrar gidecek biz kalcaz. Ben gidince ne götürebilirim? 

Benim aileme baya bir altın borcum var. Onları ödemeye çalışıyorum. Borcu ödemek için kıt kanaat geçinmeye razıyız. Öyle de yapıyoruz. Şimdi ben herkese tek tek birşeyler mi alayım? Yoksa şöyle güzel bı tatlı mı alıp götüreyim. Neyapacahim bilemiyorum. Gönlüm istiyor çok şey götürmek. Zaten annem her geldiğinde valiz dolusu eşya getiriyor durumumuz sıkışık diye. (Bu arada gideceğimi bilmiyor sürpriz yaocam)

9 Cevaplar

0 oy
(854 puan) tarafından
annene bi kazak filan babanada bi gomlek al canim yeterli bence 
tarafından
Annemde babamdahic kıyafet beğenmeyen insanların yok onun boğazı var yok bu kaba yok bu şöyle yok böyle. Hiç görmedim birşey beğendiğini
(854 puan) tarafından
tm canim sende mutfagina al annenin birseyler ben bi kiyafet alirim anneme tarzlarimiz ayni bide mutfagina iste cay tepsisi baharatlik tabak canak falan alirim cokta mutlu olur bide niye aldin falan der o da bana yapar her geesine
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kav kişiler ki. Tatlı al istersen akşamda yersiniz iftara durumun sıkısikmis. Dediğin gibi gönül ister ki hepsine tek tek birşey alsan. 
tarafından
Onlar toplam 4 kisi
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Herkese tek tek bişey almaya kalkissan dünya masraf olacak neredeyse bı çeyrek altın kadar harcarsin. Sen en iyisi güzel bı tatlı yap gotur. Zaten durumunuzu biliyorlarmis öyle beklentileri de olmaz
tarafından
Evet beklentileri yok. Bende ancak öyle yaparım diye düşündüm. Çünkü yaklaşık bin lira yol oarasi gidecek. Burdan oraya git eşim dönsün eşim tekrar gelsin tekrar beraber dönelim. Dünya para
0 oy
tarafından
nerden gidiosun oranin unlu nesi var onu gotur. mesela ben isvecteyim cikolata kahve peynir bide buranin ozel bir baharati var burda cok unlu onlardan gotururum. yada elektronik seyler alirim kardeslerime felan.
0 oy
tarafından
Cevp vereck başka birileri yokmu
0 oy
tarafından
Bence bi kilo tatlini yaptir. Bi de istiyorsan boyle kucuk bir kahve fincani seti ne bileyim baharatlik hani boyle gonul almalik eve bisey al.tek tek herkese girersen cok maliyetli olur
tarafından
En iyisi tatlı yaptırayım. Gece. Ay 5 kilo peynir göndermiştim onlara. RamAzanda falan yesinler diye
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Kendi bulunduğun şehirin meşhur yiyeceklerinden de goturebilirsin bizim burda zeytin yaği incir zeytin ceviz bn bu tarz goturuyorum cnm hediye 
0 oy
(237 puan) tarafından
Bence hediyeye falan gerek yok tatlı falan al herkezin herşeyi var zaten ben arkadan alınan hediyeyi pek sevmiyorum birde o kadar masrafa girme diye söylüyorum cnm
tarafından
Yaa. Öylemi diyorsun. Valla ya tatlı Akçam ya başka birşey.ancak gücüm ona yetiyor. Yaklaşık bin TL yol parası tutacak gitgeller ıvır.zivirlar. onu zor çıkarıyorum
(237 puan) tarafından
Yeter bence cnm
0 oy
(1,498 puan) tarafından
Biz gittigimizde kaynanamlarin inekleri tavukları var süt yumurta götürüyoruz ama herkese birşey almaktansa tatlı al bı tepsi daha mantıklı gibi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 217 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
16 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 210 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 383 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,472 soru

24,184,204 cevap

336,507 kullanıcı

...