+1 oy
362 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (24 puan) tarafından
Hanımlar yüzünüzü aldırıyor musunuz yüzümde ince  tüyler var aldırmak istiyorum ama sonra nasıl çıkar bilmiyorum bilgi verir misiniz...

20 Cevaplar

0 oy
(6,400 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayır yüzümü almıyorum hatta kaşlarımı bile almıyorum ben :) 
(4,285 puan) tarafından
Ben bıyık bile almıyorum:D kas da almiyorum
(6,400 puan) tarafından
Bıyıklarm da yoktu aslnda ergen kafasıyla ortaokulda almstm pişmanm :D
(4,285 puan) tarafından
Bacaklarimi da geç aldim ben sadece dizimin altına doğru aliyorum basen kısmını falan hic almadim :D
(6,400 puan) tarafından
Evet bende basen bölgesini almıyorum dizimin aşağısına da lazer yapıyorum evde 4 5 ayda bir alıyorum ona ragmen cok da çıkmıyor :d
(4,285 puan) tarafından
Ne güzel kilsiziz:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Düzenli alırsan bişey olmaz ama aldıkça çok çıkıyor o yüzden hiç almadım kaş ve bıyık dışında
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Korkuyorum valla ya cesaret edemiyorumm çok çıkarsa diye
(24 puan) tarafından
Aynn bende hem aldırmak istiyorum hem de sonrasını düşünmem gerekiyor ya çok çıkarsa
0 oy
tarafından
Ben aldiriyorum hep aynı çıkıyor çoğalma azalma yok ama tavsiye etmem yine de her cilt aynı değil belkii sende çoğalma yapabilir çok kötü durmuyorsa alma derim 
(24 puan) tarafından
Kötü durmuyo da kendim rahatsız oluyorum
tarafından
Ben de rahatsız oluyorum ama benim tenim beyaz tüyler siyah az da olsa kötü görünüyor her zaman değil de ara ara aldiriyorum
0 oy
tarafından
Yok aldırmıyom canm 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Aldirmiyorum kas bıyık disinda
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Aldırmıyorum. Hormonal bi bozukluk olmadığı sürece hiç gerek yok bence. 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben lazer yaotiriyorum canm
0 oy
(544 puan) tarafından

Kız kaş bıyık alsam şükür ediyorum çocuklardan fırsat bulup kuaföre gidene kadar recep abiye dönüyoruz :woot:

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benimde vardı aldım kalın çıkmadı ama herkesin farklı olabilir ben bide yüz usturasiyla aldim
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Ben daha bıyık aldırirken oluyom ona hiç dayanamam çok acır ve kıl kökünu beslediği için hızlı ve kalın çıkar 
0 oy
tarafından
Kendim evde alıyordum 8  senedir evde kendim alırım azaldı benimkiler nündeki epi 9 liralık kağıt ağdayız alıyorum ama 4 ay önce 9 liraydı şimdi bilmiyorum
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Yüzümüde bıyığımıda hiç aldırmadım yok çünkü. Kaşımıda kendim alıyorum
0 oy
tarafından
Benim tüyler sarı. Aldırmak istiyorumda tahriş oluyor.Lazerde görmüyor sarıları. Sanki yüzümde ayrı bir kat var gibi duruyor.
0 oy
(10,885 puan) tarafından
İnce tüğlerse  hiç elleme iş alma basına
0 oy
tarafından
Hep agdayla aldım . İlk zamankinden daha koyu ve daha kalın tüyler canm haberin olsun sürekli almak zorunda kalırsın hiç karışma derim
0 oy
tarafından
Benim ince tüyler var ama rahatsız olduğum için ağda ile aldırıyordum. Ağda ben de sivilce yaptı. Daha sonra ustura denedim. Ölü deriyi de temizlediği için yüzüm bebek gibi pürüzsüz oldu. Ben de çoğalma kalınlaşma vs ypamadı. 1 buçuk ayda bir alıyorum 
0 oy
(163,473 puan) tarafından
kaslarimi aliyom tek
0 oy
(30,209 puan) tarafından
Yüz bıyık yok kaşa şekil vermem sadece toplarım kabasini.
0 oy
tarafından
Bszen kas biyik aliyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 449 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 217 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
15 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,951 soru

24,147,388 cevap

334,712 kullanıcı

...