+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 6 yaşındayken düşüp kolumu kırdım alçıya almışlardı alçı alınırken kolumu düz tutmamisim yanlış kaynamış yani kolumu düz bir şekilde açamıyorum o yüzden eğri duruyor 

Neyse hiçbir şekilde bu yaşıma kadar ağrı falan olmadı son 1 haftadır gece ağrı içinde uyanıyorum çok ağrıyor hareker ettiremiyieum hatta neden oluyor anlamadım diycem kolumun üstüne mi yatıyorum diye neden daha önce hiç agrimiyordu şuan bile çok hafif ağrıyor ne yapsam ki ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üşütme veya yanlış hareketten olabilir. Bende ayak bileğinden çekiyorum o sıkıntıyi maalesef
tarafından
Bilemiyorum canım ya ilk defa oluyor inşallah öyledir
-Reklam-
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Valla canım yanlış anlama ama bence vitamin değerlerine bak vitamin değerleri düşük olduğu zamanda vücuda vurabiliyor 
tarafından
Kuzum niye yanlış anlıyim ☺️ bi Dr gitmekte fayda var doğru söylüyorsun saol kuzum
(1,315 puan) tarafından
Insanlar herşeyi yanlış anlıyor artık korkar olduk bisey söylerken açıkçası:) ama dr. Gitmeni  tavsiye ederim fizik tedavi gitmeni öneririm benim sağ ayak ve kolum geceleri ağrı oluyordu gittim D vitamin eksikliği söyledi seninde gitmeni öneririm canım
tarafından
Boşver o insanları ben onlardan değilim ☺️ ama sadece sorun olan kolum ağrıyor vitaminle alakası varmisir bilemedim Dr gidicem ama
(1,315 puan) tarafından
Tamam canim umarım daha iyi olursun sağlıkla kal iyi geceler  :-)
tarafından
Saol canım iyi geceler ❤️❤️☺️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Saol benim canım dünürüm ☺️❤️❤️
tarafından
Hahahaa kuzum benim ☺❤❤❤
0 oy
(163,561 puan) tarafından
sinir sıkışması olabilir
tarafından
Doğru sinirlerimi bu aralar çok sıkıştırıyorlar:))) bilm canım Dr gidicem bir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
6 Ocak 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,833 cevap

336,356 kullanıcı

...