0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 40 ım çıktı ilk adetimde spiral taktirabilirmiyim bide ilk defa taktıracağım nasıl bişey kesin koruyor mu doktor bana uzun süre gebe kalmayi yasakladı da ondan sordum 

12 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Koruyo canim tabi adetliyken git taktir acı falan olmuyo anlık bisi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç blgm yok canım ama onunla gebe kalan çok kişi var etrafımda 
tarafından
Ayyy gerçek mi
tarafından
Evet canım kayma ihtimali var çünkü
0 oy
tarafından
Bnde doğumdan 3 ay sonra taktım  6 aydır takılı ilk günler acısı oluyor biraz düzeniz adet oluyor faln oluyor ama zamanla düzene giriyor koruyor canım benim bn memnunum adet iken takiliyo
0 oy
(7,369 puan) tarafından
1 yıldır spiral var bir sıkıntı yok şuan taktirabilirsin ilk adette bir sıkıntı olmaz acımıyorsa adetliyken daha kolay takılıyor adet sancısı gibi bir şey sadece 5 saniye sürüyor zaten istediğin zamanda cikarttirabiliyon devlet hastaneleri 10 yıllık olan yabi bakırı takıyor özel hastalıklarda hormonluyu takıyor özelde hormonluyu istersen taktirabiliyon 
tarafından
Hormonlu nasıl bişey ki canım
(7,369 puan) tarafından
Hormonlu yani ilaçlı 5 yıllık oluyor kanaması ve sancısı daha azmış tabiki bu kişiden kişiye değişiyor bakır olan 10 yıllık hormonlu 5 yıllık
(7,369 puan) tarafından
Adetsizkende takıyorlar ben adetsizken taktırdım mikrop kapmayayım diye 40 ini beklenene de gerek olmuyor yani istediğin zaman kadın doğuma tedavi alıp taktirabilirsin
tarafından
Peki canım teşekkür ederim
0 oy
(1,274 puan) tarafından
40 cı gün birliktelik olmadan taktıra biliyorsun ben öyle yaptım cünkü adet beklersen belki adet olmaszın hormonluyu adet kanaması cok olanlara takıyorlar ben 10 sene korundum kızım oldu3 senedir yine var kontürollerine gidiyorum adet zamanı agır kaldırmamaya dikkat et korur inşallah hamile kalan da oluyor ama
0 oy
(7,035 puan) tarafından
40 İn Cikmasina Gerek Yok Takiyorlar Bende Daha Lohosayim Ve Adet Olmadan Taktirdim 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
hormonlu koruyo hormonsuz kayarsa gebelik riski varnis
0 oy
tarafından
Hiçbir korunma yontemi kesin değildir kardeşim spralle oldu
0 oy
(356 puan) tarafından
Kesin korunma yöntemi değilmiş kayma falan yapiyomus bizim tanıdık o şekilde hamile kaldı bişey olmadı şükür ama bazı bebekler engelli olabiliyormuş ya da anne karnında ölüme sebep verebiliyomus bence en doğrusu eşinin korunması
0 oy
(62 puan) tarafından
Hafif bı acı oluyor 1 buçuk yıl taktım ben hamile kalmadım.
0 oy
tarafından
Bende 3 senedir var
0 oy
(9,616 puan) tarafından
bende dustu gecen ay piskolojimi bozuyordu kaudi kayacak derken dustu kurtuldum prez geri cekme bunlari yapsanz olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde zeyneparslanasel (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde zeyneparslanasel (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 685 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Demirsehriban (5 puan) tarafından soruldu