0 oy
449 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
Bir buçuk yıldır takmisim kızlar  siprali taktiğim ilk aylar sürekli kanamam oluyodu doktor yenidir ondan diyodu şimdi bir buçuk yıl olmuş ama bakin 5 gündür orucumu tutamiyorum çünkü sadece kahverengi leke geliyor kan gelmiyor ama leke oluncada oruç olmuyor sancım çok var bacaklarımda belimde karnimda ama adet olamıyorum kim bilir tam adetim ne zaman baslayacak ne zaman bitecek sizce gidip cektireyim mi siprali eşim korunur yani perişan olmuşum siprali taktigimdandir

11 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
herkese yaramıyor 

çıkartman daha sağlıklı
tarafından
He ya sabrettim hep düzelir diye olmuyor
-Reklam-
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Böyle düzensizlik yada cok kanama olunca hormonlu spral takıyorlar cıkartırırken sor doktora ondan taktır istersen
tarafından
Sorarm hormonluyu eğer o iyiyse taktıririm ama artık kendim bişey yapmama taraftariyim eşim korunsun yani
(1,274 puan) tarafından
Kendin bilirsin canım güveniyorsan sorun yok 10 sene spralle korundum süresi doldu cıkarttırdım 3 ay dinlen bakalım dediler sonuc 3 ay prezervatif patlaması tek seferlik kızım3 yaşına girecek 35 yaşında 3 cocugumu dogurdum 40 gün sonra geri taktırdım spral
tarafından
Ayyy mevaaa ablaa
(1,274 puan) tarafından
Esmam rabbim verecekmiş tatile gitmiştik didime pazar günü ertesi gün hapıda alamadım bulamadık bi kereden bişey olmaz dedik ama oluyomuş oglum 17 yaşındaydı kızımda10 torun niyetine büyütüyoruz hepimiz istiyomuşuz cerez niyetine yiyoruz cadıyı:))
tarafından
Meva kız abla sen beni taniyorsun kimsin hele sjsj ben ablayi yaşın 35 yazmışsın diye dedim ama baksana sen adımı söyledin jssjs

Aboooo ne güzel işte evin son beşiği tatlı oluyo heo
(1,274 puan) tarafından
Konuşmuşlugumuz var canım engelli oglum memur olsun diye dualar etmiştik ordan aklında kalmışımdır belki seni tanımayan varmıki sevda1 sen 2 aktif üyelerden seviyorum sizi:)))
tarafından
♥️♥️

Şimdi hatırladım ama abla çokta aktif değilim ki ❤️
(1,274 puan) tarafından
Bende cok giriyorum aslında ama yorum yapmıyorum cogunluk ogluşun nasıl dişimi çıktı demiştin başkasımıydıki kız
tarafından
Bendim bendim yedi beniii ☹️
Tırnaklarını kesmeme izin vermiyor kollarımı cirmaladi öylede sciyorki ☹️
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bir buçuk seneye vücudun alışması düzene girmesi lazım ama sana yaramadı demek ki. Başka korunma yolu seç eziyet etme kendine boşuna
tarafından
He vala  resmen eziyet ettim kendime ama Ramazan bitsin çıkaracam olmuyor boyle
(2,493 puan) tarafından
Spiral en korktuğum ve güvenmediğim yol. Başka bir yöntem bul canım. Doktora git danış
0 oy
tarafından
Bende ayniyim suan 1haftadir leke var sadeca 4gun tuta bildim oruc bi turlu adet olamıyorum biktim valla cok sinir bozucu durum
tarafından
Bende 7 gün tuttum yani şimdi normal adet olsam neyse ama adetim bile başlamamış 5 gündür leke oluyor adette başlayacak kim bilir o ne zaman bitecek
0 oy
tarafından
Kayma ihtimali de vardır cnm bir doktora gitmelisin
tarafından
Ya geçen ay gittim bu durumum için doktor sipral yerinde dedi ilaç yazdı düzelmesi için ilaçları içtim ama fayda yok yine ayni
0 oy
(489 puan) tarafından
Çıkar canım çıkar demekki yaramıyor sana sal kendini
tarafından
He ya sal çayıra mevlam Kayıra :)) zaten iki tane var başımızda evi başımıza yikacaklar sence salabilirmiyim :D
0 oy
tarafından

Valla ben bu duruma 3 ay dayanabildim. Cikarttirdim. Hep adet yada lekelenme halindeydim. Spiral değil sürekli adet olmak beni hamilelikten koruyordu:D sürekli lekelenmem yada adetim olduğu için eşimle birlikte olamıyordum zaten

tarafından
Heee o işi yapmak için çıkarttın :))) benim eşimde hep diyor çıkar ama ben hep dedim düzelir falan ama olmadı bak 1 buçuk yıl fazla oldu duzelmedi iyi yaptın cikardin
tarafından
Yok be o iş için değil. Nerdeyse ayda 1 hafta sadece adetsiz oluyordum. Namaz fln kilamiyordum. Hep ağrım oluyordu. Kanamam aşırı çok oluyordu pıhtı geliyordu. Rahat edemedim ki. Bnm eşimde dedi cikarttir diye cikarttirdim. Her bünye kabul rtmiyor
tarafından
Şaka yapıyorum le tabi insanın hem psikolojikmen hem bedenen yoruyor çok adet olmak
tarafından
Aynen valla pskilojik olarak da iyi değildim. Sürekli ağrı sürekli adet olmak ve çokça olmak
0 oy
(852 puan) tarafından
Bnde aynı durumdayım lekelemeler dahil on gün boyunca adet oldum .10.gunden sonra zaten oruçta tutulur namazda kılınır...Ben çıkarmayı düşünmüyorum eşim korunmak istemiyor o yüzden riske atipta hamile kalmak istemiyorum ama 17 adir takılı bnde ilk zamanlar bayansorun oldu iki üç defa enfeksiyon oldu yoğun kanama ..simdi bisey yok agri falanda pek olmaz ama on gün sürüyor işte 
tarafından
Ya  benim eşim korunur o yüzden çıkartacam benimki 5 gündür leke geliyor sancimda çok var ama adet yok adette olsam o da çok uzun sürüyor ama 10 gün sonra devam etse orucumu namazına devam edecem
0 oy
(4,021 puan) tarafından
5 gün gene iyi ben tam tamına 10 gün olurum 

Bak 10 gündür oruç tutamadım
tarafından
Ya 5 gündür leke geliyor sadece adette kim bilir ne zaman başlayacak ve ne zaman biter belli değil çok uzun sürüyor ama 10 günüm bitince orucuma baslayacam mecbur
0 oy
(8,306 puan) tarafından
+902126351126 bu numarayi ara sor durumunu anlat onlar sana adet mi özür kanı mi söylerler ona göre de orucunu tutarsın . Attığım numara fetva hattı
tarafından
Ayy tamam canım çok sağol
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Vala bnde 6 gün adet olurum normal de bu sefer bnmkide sprailden lekenlenmeler oldu hep 10 gün orucum gitti ama çıkartırmayı düşünmüyorum bn
tarafından
Ya benimki normalde düzgün olsa neyse ama 2 yıla yakındır böyleyim perişan oldum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 462 göst.
21 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,797 soru

24,129,920 cevap

333,965 kullanıcı

...