0 oy
247 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
Dun 19 aylik oldu anne baba ebe emmi abla bu diye su diyor seni seviyorim deyince bende diyor yenj yeni araba diyor elma diyor normal mi bu bana az gibi geliyor sanki normal konusamiyor.

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım gayet normal konuşuyor bence 
(23 puan) tarafından
Canim normal konusmak icin gec kalmamos demi
tarafından
Yok kız daha iki yaşını doldurmamış bile söyledikleri gittikçe fazlalaşicak
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlum 11 aylık 

Enne 
Baba 
Bu 
Gel 
Mama 
Meme 
Kıl :D diyor ilk kelimesi bu oldu zaten 
Ayy diyor 

0 oy
(5,219 puan) tarafından
17 aylik anne baba dede nene  annane elma gel bide me söylersek tekrar ediyor arada yeni yürümeye başladı cok tali bir kız:) kendisi bu aralar 38 gunluk kardeşinide kisakniyo bebek bebis diyor cici diyor :)
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Benim bebe 10 aylık anne diyo baba arada bi söylüyor. Dede diyor. Baba nerede diyince gitti diyor. Gel diyor. 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım bize konuşmuyor geliyor herhalde bizimde 17 aylık 16 kelimesi var ama böyle tam net çıkmıyor ağızdan banada konuşmuyor gibi geliyor ama normal mis doktorada danıştım normal dedi 
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Şuan benim ki 20 aylık az harfli kelimeleri söylemeye çalışıyorum ama net degil ayrıca doktor konuşuyor mu dediğinde bazi kelimeleri söylüyor dedim bilerek mi söylüyor dedi yani mesela babasini gösterdiğinde baba diyorsa felan ole dedi 
(23 puan) tarafından
Evet  biliyor bnim kizimda ne soylediginj
0 oy
(163,336 puan) tarafından
cok normal daha minik annesi
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Tabikide normal. 
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Kızim 1yasinda

Anne_ annem

Baba enni:teyze Dedede anane yaa: enni yaa 

Ham, Hopba Nenene ,Su:amma Bu. Ba:Bak☺️
0 oy
(9,614 puan) tarafından
27 aylik herseyi dior anliyorm:)
0 oy
tarafından
Normal canm kızım 14 aylık işine gelirse anne baba dede nemnem mammam dio ama hep değil neşesi yerindeyken 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
20 aylık baba anne abi abla kedi kuş cici pis çiş hayır kendi ismini söylüyor gorumcemi çok seviyor onun ismini söylüyor ayçe diye benim ismimi söylüyor dader diye ablamın kızının ismini söylüyor asya diye mama hadi gel ağzında dolu kelimeler var ama anlaşılmıyor:) bana normal geliyor yaşına göre kelimeleri 
0 oy
tarafından
Oğlum dün 1 yaşına girdi - baba,dede,ıp(ip),tedi(kedi),mamma ve bir şeyleri açtırmak istediğinde aç diyor 
0 oy
(554 puan) tarafından
18 aylık kızım iki kelimeli iki tane cümlesi var canım 30 dan fazla anlaşılır kelimesi var ben ne söylersem söylemeye çalışıyor tam beceremiyor ama bazı kelimeleri. Bazen şarkı söylemeye çalışıyor 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Gayet güzel canım
0 oy
(5,287 puan) tarafından
Benim prenses de 8 aylık dededede babababa adeddebe bisiler soyluyor :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy