0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Bosanma davasi acmak ücretli mi kizlar prosedür nasil isliyo 

12 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Evet dosya parası vs oduyosun 
(3,146 puan) tarafından
Fiyati cokmudur acaba
(12,762 puan) tarafından
350 500 arası idi galiba
(3,146 puan) tarafından
Ooo suan icin benim cokmus. Neyse hayirlisi
-Reklam-
0 oy
(163,323 puan) tarafından
Cok bi bilgim yok canim ama bosanmak isteyince baro ucretsiz avukat veriyo adliyeye gidip danisirsan bilgi veriirler
(3,146 puan) tarafından
Canikom zaten 29 aylik kizim ve 3 aylik bebegim var lise mezunuyum uniden terk isim yok. Ailemin yanindayim suan onlarinda durumj yok hic hemde. Ustumede zaten cop bile yok benim.
(1,172 puan) tarafından
O zaman baro sana ucretsiz avukat atayabilir
(3,146 puan) tarafından
Avukat olmasa bile zaten anlasmali olur esim istedigi icin zaten ben ondan sadece cocuklara nafaka isterim bide eski model bi arabamiz var onun yarisini isterim çünkü benim bileziklerimle almıştık. Ama iste bu dava mahkeme masrafları filan fazla tutacak gibi bide cok zahmetli uğraştırıcı.
(1,172 puan) tarafından
Anlaşmalıysa avukata gerek yok tek celsede biter mal paylasimindada sorun çıkarmazsa tabi nafakayı işe sen istemesen bile hakim mecbur veriyor sana cocuktan dolayi
(3,146 puan) tarafından
Cok teşekkürler
0 oy
(3,151 puan) tarafından
400 TL olsa gerek canım benim görümcemden 400 TL istediler ama durmum yok dersen seni Bi yere yönlendiriyolar 
(3,146 puan) tarafından
Anladim sagol canim
(3,151 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
dilekce falan yazdirman grekioo onlar ucretli canimmm 
(3,146 puan) tarafından
Oylemi tamam sagol canim bakiyim bi
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Yeni kanun geliyo devlet kadınlardan bu parayı talep etmeyecekmiş bi araştır istersen
(3,146 puan) tarafından
Sagol canim yinede
(1,292 puan) tarafından
Dava açarken talep ediyorsun hakim değerlendirip mahkemede karara bağlıyor ama çekişmeli boşanmada dava seneler sürüyor. Eşin de boşanmayı isterse anlaşmalı boşanın ama sanırım istemeyecektir
(3,146 puan) tarafından
Zaten esim istiyor. Ailesi oyle istedigi icin o bana diyor davayi sen ac diye kendi niye acmiyor anlamadim illa bana actiriyor davayi.
(1,292 puan) tarafından
Kolaya kaçıyordur uğraşmak istemiyordur. Her şeyi her zaman olduğu gibi senin üzerine yıkmak istemiştir
(3,146 puan) tarafından
Soylemesine gore davayı o acarsa benim mahkeme icin oraya gitmem gerekirmjs sen gelemezsin diyor baska sehirde ya. Ben acarsam onun grlmesi gerekirmis ben gelebilirim diyor.
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Canım bildiğim kadarıyla dosya parası alınıyor ama dava bitiminde parayı geri ödüyorlar ablamdan biliyorm bende 
(3,146 puan) tarafından
Iyiymis o zaman fazla degildir insallah
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Evet bi 150-200 lira kadar ucreti var dosya masrafi ama onu dava bitince geri aliyosun
(3,146 puan) tarafından
300 500 arasi diyende var ben kizimin bi ismini sildirmek icin dava accaktim onda 300 tl istemislerdi isim silmeye. Buda oyle galiba suanda da o kadar butcem yok ona vercek
(1,083 puan) tarafından
Tam.bilmiyorum canim en son o kadardi benim bildigim bi internetten bak istersen..
(3,146 puan) tarafından
Internette baska baska yaziyor yinede sagol canim tesekkurler
0 oy
tarafından
Evet belirli bi miktar ödüyorsun dava dosyaları evrakları için. Özel değilse niye dava açıyorsun ki canım 
(3,146 puan) tarafından
Esim bosnmak istiyor. Ailesi oyle istedigi icin.
tarafından
Ayy inanmıyorum yaa sen daha yeni dogum yapmamismiydin. Allah yardımcin olsun canım inşallah düzelir araniz
(3,146 puan) tarafından
Evet canim 77 günlük kucuk kizim.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Adliyeye gidiyorsun ücretli canım en son  komşum  boşandı geçen ay 447 tl para vermis dosya masraflarına 
(3,146 puan) tarafından
Oo cokmus benim icin suan ya.
(5,935 puan) tarafından
Allah hakkında hayırlısıni nasip eylesin insallah canim
(3,146 puan) tarafından
Amin insallah.
0 oy
tarafından
Kuzum muhtarlığa git fakirlik kağıdı al.avukat vs ücretsiz veriyorlarmış .dava açmak da ücretli sanırım alirsan ona da para almazlar
(3,146 puan) tarafından
Canim ben normalde esimle izmirde oturuyorum evimiz orda ikamet filan ama 1 haftadir annemdeyim bursada burdada muhtarlik ilgilenmez heralde.
tarafından
Canım hayırdir niye böyle bı karar aldın ?
(3,146 puan) tarafından
Ben degil esim istiyor ailesi istedigi icin.
0 oy
(659 puan) tarafından
Dılekce yazdırman lazım ücretli  30 50 tl sanırım sonra gıdıp mahkemeye basvuruyosun
(3,146 puan) tarafından
30 50 gene iyiymis baya cok diyen var ya
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Dava açmak için dilekçe yazman gerekiyor onuda avukatlar yazıyor ona para ödüyorsun diye biliyorum
(3,146 puan) tarafından
Biraz fazla gibi geldi bana ama yapcak bisey yok. Cokta zahmetli işler yaa.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 475 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,045 soru

24,052,812 cevap

329,768 kullanıcı

...