0 oy
1,239 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Şimdi bundan 6-7 ay önce eşimle şiddetli kavga ettik bana darp girişiminde bulundu ama darp etmedi kavga esnasında annem aradı açtım durumu anlattım o aralar eşimin psikolojisi bozuk olduğu için annem polise haber verdi polis geldi işte annemlerde şikayetçi ol dediler neyse şikayetçi oldum falan uzaklaştırma aldım ama ondan biraz zaman sonra barıştık eşim tedavi olmaya başladı ve iyileşti çok şükür bir tanede kızımız var ama olay kamu davasına döndü şimdi pazartesi mahkememiz var eşimin daha öncelerden kavgadan falan dolayı sabıkası var şuan hayatımız çok duzelmis düzene girmis ama herkes ceza alır diyor sizinde hiç etrafınızda böyle bir olay oldu mu sizce ceza alır mi 

12 Cevaplar

0 oy
(798 puan) tarafından
Büyük ihtimal para cezası alır 
(38 puan) tarafından
İnşallah cezaevine girmezde yoksa naparim Kaynanamlardan nefret ediyorum çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afetmissin zaten eve aldığın için mahkeme düşer 
(38 puan) tarafından
Nasıl yani mahkeme var gitmemiz gerekiyor mesajda eğer mahkemeye gidilmezse zorla gelip götüreceklerini yazmışlar
tarafından
Evet gideceksiniz canım sen affedip eve aldığın için ve hakime afettim dersen ya en kötü ihtimalle ufak bir para cezası alır
(38 puan) tarafından
Ay inşallah canım benim içimi rahatlattın önceki sabıkası dan dolayı korkuyorum öyle olmasa zaten almaz diye garanti düşünürdüm ama önceden sabıkası olduğu iciin korkuyorum ne uyku kaldı ne huzue bende
0 oy
(23,053 puan) tarafından
Bilgim yok maalesef
0 oy
tarafından
Para cezasına cevirilir canım babam erkek kardeşim hep mahkemelikler milletle kavgaları dan dolayı hep para cezasına dönüyor
(38 puan) tarafından
Himm inşallah para cezası genelde ne kadar oluyor ve ne kadar süre içerisinde ödeniyor bilgin var mı
0 oy
tarafından
Eşinizin tedavi olmaya başladığını belirtirsiniz.
(38 puan) tarafından
Evet herşeyi soyluyecem ama yinede çok korkuyorum bide kızım babasina çok düşkün o kadar düşkün ki annemlere bile kalmaya gidemiyorum
0 oy
(410 puan) tarafından
Şikayetini geri aldıysan niye mahkeme oluyorki canım bizde daha önce öyle olduk şikayetj geri çekince mahkeme filan olmadı sade 140 TL para cezası ödedi yargılama gider masrafi icin
(38 puan) tarafından
İnsallah yaa
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Para cezasına çevrilir 5 sene suça karismamasi kararı verilir bisey olmaz .
(38 puan) tarafından
İnşallah canım benim inşallah
0 oy
tarafından
Mahkeme dusuyo cnm gidip herşeyin yolunda olduğunu söyle mahkemede
(38 puan) tarafından
Öyle yapicam çok korkuyorum
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Sen mahkemede barıştık eşimle birlikteyiz dersen dava düşer canim karisini öldürmekle tehtit ediyorlarda hapse girmiyorlar merak etme bizim ülkede adalet tecelli etmekte acele etmez adam karisini öldürünce hapse atiyolar 
(38 puan) tarafından
Aynen bir yandan öyle de düşünüyorum ama yinede insan korkuyor
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Kaç yaşındasın eşimle barıştık dediğinde olanı biteni anlattığında mahkeme düşer en fazla para cezasına döner birde 5 yıl mi ne olaya karışısabu tarz bı durum vs olursa  infazı yanar o zman cezanın iki katı verilir 
(38 puan) tarafından
Bilmiyorum ya inşallah bu mahkemeden bişey çıkmasın da gerisini düşünürüz
0 oy
(274 puan) tarafından
Aile içi şiddet olduğu için ve sen eşimi affettiğin için dava düşer korkma bişey olmaz mahkemeler pek aile içine karışmaz lar 
(38 puan) tarafından
İnşallah beni korkutan önceden sabıkasınin olması
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Alt komşum var onlar da mahkemelik oldular ama hic bisey çıkmadı canim.  Onlarinda aralari düzeldi  korkma bisey olmaz insallah
(38 puan) tarafından
Mahkeme oldu mu onlarda da
(3,952 puan) tarafından
Henüz daha mahkemeye bile gitmediler canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,213 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 613 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gözde62 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,164 soru

24,108,062 cevap

332,805 kullanıcı

...