doğum yaptım 17 gün oldu Allah'ın her günü her saati kaynanam bizde yetmezmiş gibi kayınpeder işten gelince akşam yine bize geliyolar bir rahat yok.. her şeyi soruyor bilmek istiyor gece kaç kez uyandı kaka yaptı mı emdi mi çok ağlıyo mu sabah uyuyonuz mu daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyyy..
bunaldımmmmmm ne zaman geçecek bu günlerr...
Keske bana soran biriside olsaydi..
Bnde aynılarını yaşadm ama bnm ki sadece 3gün surdu Allahtan..
Surekli gelselerdi sanırm kendimi tımarhanede bulurdm. Zaten lohusasın bde yetmezmş gbi evin kalabalık oluo her kafadan bi ses. Iğrenç
Valla benim kaynana da hamile olduğumu duyar duymaz başladı yer etmeye hergun gelcem sakın beni kovma sakın yüzünü asma olur mu diye
Okurken bile için daraldı senin yerine koyunca kendimi. Benim gelmeyecekler yinede inşallah diyeyim. Valla kovalarım lohusasın dinlenmen lazım bu kadar anlayışsız olmamalılar. Allah yardımcın olsun canım.
Benim de görümcem her Allahın günü arayıp benzer sorular soruyordu. Emiyo desem akşamına sütüm azalıyordu. Uyuyo desem o gece kızım durmuyordu. Cevapları yuvarlıyorum bu kez net cevap alana kadar üsteliyordu. Telefonu duymazdan gelmek istiyordum ısrarla Bi daha arıyordu. Neyse ki başka uğraşları var artık aramalar kesildi
1,491,319 soru
24,370,161 cevap
347,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın