0 oy
422 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (38 puan) tarafından
Meraba kizlar nasilsiniz

Kizlar ben butun gunu evin isini yapiyorum temizliyni yapiyorum yemegiydi bulasigiydi ikide cocuk var bide bakiyorum kasim gozum uzumun tuyu bir birne karsmis vakti vaktinde banyo bile yapamiyorum yoruluyorum sizde benim gibimisiniz yada bana bi tavsiye verirmisiniz 

13 Cevaplar

0 oy
(163,490 puan) tarafından
kendine 10 dk ayirsan yeter aslinda
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
bebekler uyuduktan sona 10 dk ayır kaş bıyık al yeter cnm
(38 puan) tarafından
Kaynanam kaynatam kaynm esim iki cocuk ev kalabalik diye cok is oluyor her gin her gun
(721 puan) tarafından
Bacım bu duruma yorum yapıyorum çünkü evde kaynanaa kayınpederim 2 çocuğum 3 görümcem yani 9 kişinin tüm yükü benim üstümde kendine bı 10 dakikan olsun
0 oy
tarafından
Valla yeri geliyor evin işini sonraya bırakıyorum biraz bakım yapıp, süslenip devam ediyorum.sende öyle yap evin isi bitmez 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Valla öyleyim ama olmamak lazım iyi hissetmem adına benim iki cocuk pes pese oldu cok fenayım yani 
0 oy
tarafından
Buraya zaman ayırma. Kendine ayır
0 oy
tarafından
10 dakikalık iş kız 
(38 puan) tarafından
1 saatmi aliyor kasmi yuzmu almak
0 oy
(2,220 puan) tarafından
34-37 hafta arası atak varmış bu hafta atak haftasina girdi saçımı taramayı bırak şu icemiyorum çok gerildim yoruldum bu aralar kimsede anlamıyor sanıyorlar ben hep evde oturuyorum öyle canım bende aynı durumdayım evi temizliyorum yemek yapıyorum çocuk asla ne uyuyor ne yiyor bu aralar hep ağlıyor onunla ilgileniyorum lavobaya gidecek vaktim yok bu aralar,eşimde demezmi sen alistirdin çocuğu böyle ablamın çocukları yanına yatinca uyurdu diye bizim bebeğin uyumadigida bana suç bulundu  ablasının çocukları sakindi çok benim  bebeğim hareketli ben yapmışım öyle dedi sinir oldum küstüm simdi laf söyledim kendim yatıyorum bende çok bunaldım canım bu aralar 
(38 puan) tarafından
Benim kocamda oyle kulakligi kulagna takiyor cocuk evi basna yiksa haberi yok
0 oy
(1,992 puan) tarafından

şöyle bili al o zaman cnm 

image

(38 puan) tarafından
Iyi biseymi nasl kullaniliyor tesekkur ederim
(1,992 puan) tarafından
ucu var pill takıyosun canım kılları alıcağın yere tutuyosun ucu var acıtmıyo korma video var bak istersen youtubeden
kal bıyık alma makinesi diye yaz
0 oy
tarafından

Bende senin gibiyim bazen cımbız makas cebimde taşıyorum, müsait olduğum zaman ne kadar alsam almaya çalışiyirum ...

.

0 oy
(1,364 puan) tarafından
Benimde 2 cocugum var, biri 7 yaş biri 3.5 aylik, yarin kesime, öbür gün ombre yenilemeye randevum var :) ne gece ne gunduz kremlerimi aksatmam. Herseyden once kendimi iyi hissetmem lazim. Hoş evimde derli toplu tertemiz. Bebek kucukken bi zorlanmistim, yardimci falan aradim ama simdi hersey  yolunda çok şukur. 
0 oy
(721 puan) tarafından
Bazen senin gibiyim yalan yok vallaha ama kendime de gece 10 dakika bile olsa mecbur ayırıyorum
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ay dedigin gibi simdi sahurluk basina gectim agdayida taktim isınıyor napim sipa uyudu simdi yapicam bende olmuyor gunduzleri bende yetisemiyorum 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kuaföre git cnm 10 dk da banyoya yeter.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 2,329 göst.
0 oy
9 cevap 389 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 446 göst.

Kategoriler

1,475,546 soru

24,156,582 cevap

335,143 kullanıcı

...