0 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eltimler daha bebek görmeye gelmedi.kaynanam vefat etti onun için duaya çağırdım gelmedi.simdi de benim kız iftara davet etmiş .ama benimde hiç iximden gelmiyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide gelmedi bebek gormeye ne giderim 

Nede cagirim .
tarafından
İşte bizim evde iş bilen olunca birden amca aşkı tutustu
-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Çağırmammm.  
0 oy
tarafından
Benim koskoca teyzem bomboş geldi bebek görmeye napm sileyim mi defterden 
tarafından
Önemli olan gelmesi idi çağırıyoruz gelmiyor bende istemiyorum açıkçası
tarafından
Sana sormadan niye davet etmiş kiz
tarafından
Valla babasına demiş oda tamam demiş bende eşimin lafının üstüne söz söylemem
tarafından
He bi kere davet ettiniz artik geri donusu yok gelmisken bebek gorsun bare bos gelmesin
tarafından
Bakalım gelirseler
0 oy
tarafından
Valla canım değer vermeyene yüz vermemek gerekiyor. Sonra kendi yaptıklarını iyi birşey sanıyorlar..

Çağırmam net
tarafından
Ay bosver kuzu kim ne düşünürse düşünsün kim ne yaparsa yapsın sen tavrını koy. Yeri geldiğinde de söyle bi bebek görmeye bile gelmedin de. Biz sustukça millet kendini haklı sanıyor
tarafından
İnsanların samimiyetsiz tavırlarından bıktım .birde bazıları üzerime oynuyor ona sinir oluyorum .davet edecek olsam ben çağırırım birilerini küçük bebek var ve şuan hiç durmuyor yani bunu bile bile misafir çağırmak
tarafından
Aynı durumdayız kuzu bebeğim 3 günlüktü bana sormadan kaynanam görümcemleri çaya çağırdı. Ve ben sezaryen doğum yaptım oturacak halde bile değildim. Bana bişe demiyo eşime ay davet ettim ama Şeyma da rahatsız galiba deyip durdu. Bana dese ağzının payını alacaktı çünkü...
Geldiler kardeşlerinin bebeğine gram altının yarısını taktı gittiler. :-D:-D:-D.
tarafından
Ya işte aynen öğle ben şuan rahatsızım ve evlendigim zaman bunlar hiç konuşmuyorlardi nedense ben hasta iken ve bebeğim rahatsız iken iftar verme aşkı tuttu
tarafından
Düşüncesizlik işte canım ya. Bazı insanları idare etmek zordur. İnsan eşinin hatrına bişe diyemiyor bazen. Daha çağrılmış olan olmuş eşinin hatrına sabret Allah rızası için de geç
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Kesinlikle çağırmam ilk evlendiğimde davet etmiştim o beni hiç davet etmedi bende çağırmıyorum artık
tarafından
Bende cagirmiyorum bu emri vaki yapıldı bana
0 oy
tarafından
Ben olsam kabul etmem bir bahane bulur iptal ederdim
tarafından
Bende istemiyorum dedim eşime ama bırak sen zan altında kalma dedi.ben istemiyorum desem diyecek işte bahane edecek üvey olduğumu ondan eşim sen bişey deme dedi
0 oy
tarafından
Sana sormadan mı davet etmiş durduk yere 
tarafından
Evet benimde yeni haberim oldu
tarafından
Oyle sey mı olur ya kendı mı yapcak yemeklerı
tarafından
İşte bende bırakayım yapsın diye düşünüyorum ama el beni kinar iste
0 oy
(133 puan) tarafından
Aman ne çağırcam be
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Peki ya hem bebek gormeye gelmeyip hemde seni iftara davet eden birine gider misin sorumu görenler cevap verebilir mi
tarafından
Bence gelmezler ben yiruldugumla kalacağım çünkü normalde de gelmiyor davete
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Çağırmış artık gelse yap yemek ya sevaptır boşver
tarafından
Yapcam zaten el mecbur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 424 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Allesok (218 puan) tarafından soruldu
0 oy