0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,281 puan) tarafından
Yani kızlar ben çok sıkıldım artık bulaşık ev topla yemek yap bu döngünün içinden cooooook sıkıldım artık telefondan da zevk almıyorum hiç hemde ve sürekli negatif sekildeyim gidecek eş dost da yok çevremde eşimde 4 de gidoyor 12.1 arası anca evde oluyor ee ben çok sıkıldım napabilirim sizce dışarı çıksam çıkmasın gelmiyor otursam oturasim gelmiyor hiç birşeyden zevk almıyorum :(

8 Cevaplar

+1 oy
(8,579 puan) tarafından
Hayata baktığın Pencereni değiştir Öncelikle canım..

Çok şükür ki sağlığın yerinde canının sıkıla cağı boş vaktin var

Bunları bilmek bilmekk bile şükür sebebii

tabii biz insanoğlu nankördür
(2,694 puan) tarafından
Tabikide kanka bak beni görüyon demi hastane hastane sürünüyorum çok yorgunum güçsüzüm iyileşmek istiyorum
(8,579 puan) tarafından
Evet evettt canımın içi,  bak sağlık olmayınca herseyyy bombos geliyor dimi. :( rabbim şifanı verecek o günahsız yavrularının hürmetine inşallah ♥️
(2,694 puan) tarafından
İnşallah biraz daha iyiyim aslında idrak ettim artık bu gerçeği çok ağladım her gece hemde şükürler olsun ki biraz geçdi çok dua ettim rabbime Allah biliyo kalbimi yüzüme bakdı inşallah biran önce kendime gelirim de bunları da atlatırım doktor dersteki kemoterapi hemen olurum hiç hayır demem yeterki bitsin iyi olayım
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Niye kız çık dolaş gel şöyle bir strese sokma kendini boşu boşuna herkes aynı durumda
(3,281 puan) tarafından
Ya evet öyle imiş herkes işte ciksamda halim yok :)
0 oy
tarafından
Ay kız zevk alan var mı bende aynı ev topla süpür yemek yap temizlik bebek uyut bebiş bak hep aynı hep
(3,281 puan) tarafından
Demi çocuklar okula baslasada azcik sorumluluk sahibi olsak demi :D
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Benim de öyle. Bak şimdi bu çocuklar büyüyecek ve küçüklük hallerini arayacaksın. Sen çocuğun başındaysan onunla çocuk gibi olman gerekiyor demektir. Müzik aç onunla dans et nasıl eglendigine bak
(3,281 puan) tarafından
Ya işte bazen böyle elli yaşındaki ananeyim bazen çocuğumla oyunlar oynarım falan ama böyle inanirmisin içimde bir daralti var kalbim sikiyiry devamli
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bence kendine uğraş bul birşeyler yap boş durunca insanı darlık basıyor 
(3,281 puan) tarafından
Ya örgü oruyorum çabuk sikildigin için yarım kaldı da böyle boncuk falan kolyemi yapsam diyorum
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Öncelikle sağlıklı olduğun için rabbime şükret çünkü bak ben belki denk gelmişsindir postlarıma kanser illetiyle uğraşıyorum nefesim yetmiyo bazen iş yaparken çok yorgun düşüyorum ve ameliyat oldum şimdi ise 3 ayım doldu tekrar gidecem belki de bu gidişimde kemoterapi diyebilir bilemiyorum düşünsene hiç kolunu kaldıracak MECALİn olmayacak hani iş çocuk sıkıldım diyonya işde ozaman dersin ki keşke hep iş yapsaydım da böyle olmasaydım dua et canım namazını kıl inan dert tasa kalmıyo insanda ben yeni yeni idrak ettim daha kanser oluşumu 2 ay ağladım her gece gündüz ama Allah a hep dua ettim çok şükür iyiyim birazdaha eskisi gibi değilim 

(3,281 puan) tarafından
Ah rahime ablam biliyom senin durumu okumuştum çok ama çok üzüldüm ve dualarında sin hep tanimasamda seni peki ilk nasıl anladın belirtisi neydi
(2,694 puan) tarafından
Karında şişlik midede hazımsızlık vardı birde sırtımı ortası çok ağrı yapıyodu tesadüfen gittim ben aslında ilk evrede yakalandı ancak ameliyattan sonra patoloji sonucum çıkdı böbrek kanseri kesin oldu kötü huylu yani agrasif olandan bende hiç tahmin etmezdim
(3,281 puan) tarafından
Ya o kadar sotres geçim derdi kolaymi Allah'ın yardımcın olsun abla benim de kafam çok agiriyor ağrısız günüm yok asla gitcem ama korkuyorum
(2,694 puan) tarafından
Hemen git ilham etme sakın haaaa
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Mübarek ramazan ayı, ne güzel vaktin varmış, hatim indir namaz kıl tesbih çek tafsir oku hadis oku ohoooo yapacak öyle kıymetli işler var ki. 
(3,281 puan) tarafından
Çok şükür geceleri sahura kadar yaşın okuyorum da sanki hayatı çok boş yaşıyor musun gibi hayatın heyecanı meycani yok diye şarkı var ya onun ta kendisyim
0 oy
tarafından
Belki çözüm vardır diye baktım posta da ama herkes aynı dertten muzdarip
(22,057 puan) tarafından
:D aynen bnde okudum çözüm yok kimsede
(3,281 puan) tarafından
Ne yazikki evde durmaktan herkes bunalıma girmis
tarafından
Bizim burada kış bitmedi bir türlü

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 54 göst.
+1 oy
3 cevap 220 göst.
+2 oy
8 cevap 639 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 268 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,964 soru

24,176,514 cevap

336,133 kullanıcı

...