+1 oy
1,071 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hayırlı Ramazanlar.

Kayınvalidem uzaktan akrabam oluyor, teyze diyebiliriz yani. Altlı üstlü oturuyoruz. Benim sorunum şu ki nerdeyse her aşağıya indiğimde tersliyor. Sabah 6 gibi yatıp 11de aşağı iniyorum babanemizin ilaçlarını dökmek için biraz vakit geçirip evime cikiyorum. Saat 3te Tv'de mukabele var. O saate kadar evimi temizleyip işlerimi hallediyorum. Saat 4te mukabele bitiyor namazımı kılıp iniyorum. Saat 4te inip ne yemek yapıp diyorum erken diyor, yaptığıma kusur buluyor. 5te iniyorum bu sefer çok geç oldu bu saate yemek mi olur diyor. Öğlenden yapmak istesem ne yemeği diyor. Velhasıl kelam sürekli bir kusurum var yani. Artık tartismiyorum bende yine tersledi yemek için. Ne oldu geç indim diye mi diyorsun anca bitti dedim. Misafir(görümcem) gelecek temizlemiyorsun evi gelinsin sen dedi. Aklıma gelmedi keşke söyleseydin yapardım dedim elimi ise uzattım yine tersleyip durdu. Allah aşkına ne yapayım nasıl davranayim bir akıl verin , hamileyim zaten aşırı hassasım yine de anlatamıyorum kendimi 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cevabı verecen yoksa ezikliyolar
tarafından
Ayıp olmasın diyorum ama
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Resmen kaynana terörü bu, bebeğin olunca evinde dur
tarafından
Öyle yapacağım bakalım ne olacak
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Davranma canım böyle insana hiç bişey yapmiyacaksin gormiyeceksin duymayacaksin. O zaman daha çok kudurur emin ol. 
tarafından
Çok haklısın
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Birincisi gelen kendi kızı. Nazi sana değil ona geçer. Kızın yapiverirdi iki dakika diye düşündüm dersin. İkincisi hamilesin sana kıyamam asi lazım üçüncüsü sen onun evinin işini yemeğini yapmak zorunda değilsin. Kızını nasıl misafir gibi görüyorsa sende misafirin hatta sen kızından daha misafirin. Dördüncüsü hizmetçi misin sen. Ölecem ya ezdirme kendini. Daha basindasin korksun az senden
tarafından
Köy kafası maalesef öyle görmüş öyle yetismisler ama bendede son noktaydi yani
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ne demek gorumcen gelecek diye hamile halinle ev mi temizleyecekmisin kıçını kaldırsında kızı temizlesin 
tarafından
Görümcem de hamile canım, sorun sadece düzgün konusmamasi
(7,470 puan) tarafından
E kendi çot mu hem sende hamilesin o hamile diye is yapmayip sen mi yapacakmisin mesafe herzaman guzeldir bos yere gidip yemegini yapim diyip durma eli ayagi tutuyorsa kendi yapsin karisma
tarafından
Zaten dün öyle üzüldüm ki misafir var diye indim yoksa inmeyecektim perşembe günü pazar var burda gidip bir iki parça da olsa alacağım evime yiyecek daha da inmicem
0 oy
(8,221 puan) tarafından
Yeme içmeyi ayırmadan mutlu olamazsin
tarafından
Cokk haklısın

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 149 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu