0 oy
1,865 göst.
Diğer kategorisinde (855 puan) tarafından
kizlar iskurun internet uzerinden evde paketleme isine basvuru yaptim yarim saat icinde bilgilendirme yaptilar sadece bes tl kayit ucreti odenecegi soylendi ek bir ucret vs odemicekmisim paketledikten sonra wp uzerinden foto atip parami alicakmisim kendi ibanima yaticakmis ve anlasmali kargolari varmis getir gotur ucreti de odemicekmisim geliri guzel bence denemeye karar verdim ama emin olamadim iskur uzerinden yapan varmi bilgi verebilirmisiniz yada tanidigi yapan

28 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Papara da  hesap açmışlardır internetten mail adreslerine hesap kapatma talebinde bulun  onu da kapat bende yedim o tuzağı parayı geri isteyince attıkları ibam papara adinaydi uyandım paraları bende kaldı göndermedim arayıp küfür ettiler :)))
(855 puan) tarafından
hangi internet sitesine yazmaliyim onun icinde bilgi verirmisiniz lutfen
(191 puan) tarafından
Mail olarak "Destek@papara.com" hesabına

Şunu yaz :

Tüm hesaplarımi kalıcı olarak kapatmak istiyorum

Isim soyisim
Tc
Tel

Onlar 3 4 gün içinde dönüş yapıyolar sende kimlik ile beraber bi fotonu isteyecekler gönderdikten sonra arıyolar ben öyle yaptım herhangi bi sıkıntı çıkmadı canim
(855 puan) tarafından
hallettim canim cok saol hersey icin aradim destek ekibiyle konusup hallettim email gonderdim tarama yapip varsa adima acilan hesap kapaticaklar
(191 puan) tarafından
Geçmiş olsun içini de ferah tut bisey olmaz insallah
(855 puan) tarafından
insallah canim
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Ben iş-kura gidip sordum. Paketleme işi yokmuş. 
0 oy
tarafından
Var ama böyle bir sistem degil ki kimseye ibanini onayltma paranı cekerlr bnim çekildi öyle
(855 puan) tarafından
hesabima bloke koydurdum canim
tarafından
Bn kapatmastim direk baya üzülmüştüm papara müşteri hizmetleri de oyaliyp durdu adıma hesap acilms mi denmdi sistmatik oldgnu düşünüyorum
0 oy
(2,080 puan) tarafından
İban  hesabını  instagramda  dolandırıcılar var  milletin  hesabını  çalıp  senin  hesabına  para  gönderip  kullanırlar  bnce  polise  başvur  yarın birgün  başın  ağrımasın çünkü böyle  birsey  olursa  herşey  senin  üstüne  kalabilir 
(855 puan) tarafından
benim sosyal medya hesaplarim yok canim kullanmiyorum ama esim yarin siber suclara gidip sikayet ederiz dedi
(2,080 puan) tarafından
Yok  senin  hesabını  ibanını paylaşırlar  başkasının  adına hesabın olmasına  gerek  yok  iyi  eder  inşallah bir  sıkıntı olmaz
(855 puan) tarafından
hesaplarima bloke koydurdum canim hicbir sekilde para nakit cekim islemi yapamicaklar papara musteri hizmetlerini de aradim adima acilan hesaplari kapatmalari icin insallah kotu birsey olmaz
0 oy
tarafından
Öyle bir şey yok cnm
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Kız beş tl yolluyon kartn boşalıyorlar 
(855 puan) tarafından
kiz kartimda para yokki ceksinler ama sikayette bulundum yarinda siber suclari arayip bilgi vericem adima herhangi bir islem yapilmamasi adina benim bilgim dahilinde olduguna dair bilgi vericem
(2,558 puan) tarafından
Ber CNM bulaşma öyle seulere
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Dolandırıcı canım inanma burda komşumuz yapmış öyle hesabında tüm ne varsa çekmişler ve kredi çekmişler telefon üzerinden tüm bilgiler ellerinde olduğu ici  inanmayın sakin 
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım nasıl oldu senin iş ne çıktı doğru muymus
(855 puan) tarafından
yok canim allahtan girmedim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
0 oy
7 cevap 913 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy