0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (780 puan) tarafından
Gebelik istiyorum yumurtlama gordum bugun degerlendirdim catlama olmasi icin havuc yemeye basladim peki bu gunden sonra iliski durimu nasil olmali esim yarin calisiyo rvde olmicak ertesi gun degerlendirsem sorun olurmu 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Fırsat buldukça değerlendir işte kız :D çok detay stres oluşturur streste gebe kalmaya engel bir durum 

(780 puan) tarafından
Ayy dogeu kiz ama ne bilim esim vardiyali calisiyo bugun yumurtlama oldu yarin mesela ise gidiyo yine yapamicaz anca ertesi gun aksam o is olur oda gec olamasa tabi
-Reklam-
0 oy
(8,326 puan) tarafından
Yumurtlamadan 3-4 gün önce başlayın 3-4 gün sonrasında bırakabilirsiniz. Bu dönemde bir gün ara ile yapmanız en doğrusu
(780 puan) tarafından
Ayy inslalah canim yaa zaten bugun oldu esim yarin calisiyo ertesi gun izinli o zamanda degerlendiririz peki catlamayi hizlandirmak dogrumu havuc yemek hizlandiriyo diyolar
(8,326 puan) tarafından
Yunurtlama gördüm dediğiniz şey nedir pek anlamadım ben . Normalde yumurtlama catladigi zaman olur zaten siz nasıl gördünüz? Test mi kullanıyorsunuz?
(780 puan) tarafından
Evet canim ovulasyon testi kullaniyrum yumurtlama 2 cizgi olunca oluyo bugun gordum yumurtlamayi catlama olynca tek cizgiye dusuyo sonrssinda
(8,326 puan) tarafından
He ben doktor kontrolünde hamile kalmıştım yumurta büyümüş dediği gün catlamisti
(780 puan) tarafından
Anladim canim vala bilmiyorum bakalim artik havuc ta yedim sahurda hayirlisiyla catlarsa gebelik olusur heralde canim bana da dua et inslalah kalirim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 333 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 305 göst.
0 oy
5 cevap 243 göst.
0 oy
5 cevap 185 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler