0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hoca dediğim büyücü vsvs değil hani böyle içindekini ferhatlaycak şeytanın şerrinden kurtarcak falan (lincleycekler gelmesin linclerim) amaç kötü değil kendimce sorunlarım var dualar ediyorum yok sadece ağlayarak içimi rahatlatabiliyorum......

Dediğim gibi büyücü falan değil hoca parasıyla da okur ama makul ve gerçekten para için yapamayan üç beş atılıcak şekilde.. 

Istanbul tekirdağ yakınları falan olabilir silivri falan .. .

Gerekirse gdilir ama özellikle telefonda olması daha iyi

Üstüm de bir ağırlık  var ve gitmiyor yapıldığını dahi düşünüyorum. 

Şimdiden teşekkürler ciddi olanlar özelden de yazabilirler 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ozele bak cnm
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Rabbim ferahlıklar versin kuzum
tarafından
Amin amin cümlemize
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Bende bana yapıldığını düşünüyorum aynı şekilde uyku uyuyamıyorum hiç uykum olsada 
tarafından
Uyku değil hep uyuyasın var bir yorgunluk bir ağlama sabrım selematim kalmadı çocuk bile ağır gelmeye başladı.. doktora da gidicem ama o benim beynimi uyuşturucak haplarla depresyon diyip göndericem eğer bundan hocandan fayda görürsem gitmiycem
(1,444 puan) tarafından
Evi ara bence iyice bisey var mi diye sonra elma sirkesi ile evini sil senin ağırlık olan yer evinin neresi bide biri yapmış koymuş olabilir dikkat etmek gerek bendede çok ağırlık var yataktan kalkamıyacak şekilde sürekli dua edip telefondan bakara suresini aç
tarafından
Evde bir keresinde ilmecer buldum.. attım ama nedir bilmuyorum paslanmış bir şekilde buldum
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Evinde Bakara suresi aç dinle devamlı ve evini temzlerken sirkeli su ile sil. Hacıdan hocadan daha faydalı. Günaha girmeyin boşuna. Hoca tanıdık var ama onlar bile artık paraya bakar olmuş. Telefonla aradığında cvp bile vermiyorlar. Para sorup ayağına çağırıyolar
0 oy
tarafından
Canım adanadayim ben. Ben bi jicaya gitmiştim çocuğum çok korkuyordum doğumdan önce bianda oldu ve iki üç hafta geceler boyu sürdü yok örümcek geldi yok yılan geldi çocuk yere basmaz oldu:( çok üzülürdüm... en son komşularım önerdi TILAN A git dedi talan diye bi koy. Ama herkes biliyormuş. Gittim sagolsun adam sorunu sordu anlattık. Çocuğun başını ekleyerek dua okudu yazdı bide kül veriyironu az az suyuna falan kat dedi duayı üstüne as.. elhamdülillah birkaç güne geçti. 

Senin dediğin gibi ne atarsan öyle ağırlık gitsin diye 5 ya da 10 öyle para alma derdinde değil adam . 

Ama uzaksın baya yaa bende de numara falan yok iste
tarafından
Bende maraşlıyım aslında orada tanıdıta varda oradaki akrabalari falan ise karıştırmak istemiyorum
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Senin hocan kendinsin canım herşey kafanın içinde büyüttüklerin en büyük motive kaynağında sana iyi gelecek şeyi yapmak bana temizlik yapmak iyi geliyor mesela ben büyüye falanda inanmıyorum birinin seni okuyup üflemesiyle düzelemezsin peygamber efendimiz bile demiş Cevşen takmayın dua taşımayın kendi kendinizi okuyun diye bol bol oku kendini nasıl hissediyorsan o durumdan biran önce kurtulup feraha kavuşursun inşallah 
tarafından
Amiin inşallah doğru söylüyorsun ama ben artık onlardan bile sıkıldım temizlik o bu dışarıya çıkamıyorum herzaman:( çocukla dışarıya çıkılmıyor herzaman
0 oy
(663 puan) tarafından
Nazar duasını oku Ayetel Kürsi oku kendinde okuya bilirsin cami imamı vs de okur 7 Ayetel Kürsi oku  şafi ismiyle şifa iste Allah'tan inan hocalarda Ayetel Kürsi okuyor 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
allah kalbine icine ferahlik versin
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Rabbim kalbine ferahlık versin 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 824 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 469 göst.