0 oy
576 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (878 puan) tarafından
Kızlar aylar öncesinden planlanan bayram tatilim var 2 farklı şehire gidecegim eşim çalışıyor. Neyse ayın 20 sinde eşimin anne babası geliyor 1 aylığına ve onlarda biliyordu şimdi annem diyor ki 1 tanesini iptal et ayıp olur bende diyorum ki zaten bildikleri bişeydi onlar için sorun yok 2 hafta bensiz kalacaklar oğulları var neticede hayır ya ben evdeyken gelserdi yada ben tatilimden döndükten sonra neden tam o arada geliyorlar bende ayıp olmaz biliyorlar nasılsa eşimde sorun etmedi dedim değiştirme bişey olmaz dedi benim herif

14 Cevaplar

0 oy
(3,809 puan) tarafından
Sen yokken senin evinde mi kalcaklar
(878 puan) tarafından
Ben 30 nisanda gidiyorum onlarla 10 gün kalıyorum sonra geliyorum 1 hafta daha görüşmüş oluyorum ve maalesef ben yokken kalacaklar
(3,809 puan) tarafından
Kim olursa olsun ben yokken evimde başkasının kalması hoşuma gitmez benim .bu kaynana görümce isi falan değil kendi annem bile olsa hoşlanmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin doğru demiş 
(878 puan) tarafından
Bence de ama anneme anlatamıyorum habire ayıp olur diyor
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ne münasebet senin gideceğini bile bile gelip sen yokken evinde kalacaklar
(878 puan) tarafından
Ve en sevmedigim durum aklım hep evde kalacak :(
0 oy
(256 puan) tarafından
Eşin bişey demediyse git canım ayıp olmaz yanii
(878 puan) tarafından
Yok demedi hatta ben bak sonra laf söz olmasın dedim yok yok bişey olmaz dedi
(256 puan) tarafından
Git o zaman bile bile gelmeleri çok saçma
0 oy
tarafından
Bence de planını değiştirme hatta laf arasında söyle gideceğini 
(878 puan) tarafından
Biliyorlar eşim söyledi annesi ile babasına sorun yok dediler ben anneme laf anlatamıyorum
tarafından
O zaman boşver
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Ne icin geldiklerine bagli hastalik mi gezmeyemi eger gezmeye geliyorsa ben yokken kimse benim evimde kalamaz. Birde tatlı dille söyle birdaha gidicegim ya diye 
(878 puan) tarafından
Gezmek için canım ya normal olan zaten gelin evde yokken gelinmez bizde öyledir ama onlar oda böyle bişey yok
(1,203 puan) tarafından
Soyliyceksin o zaman aylar once yapmissin program onlara göremi hareket edeceksin kusura bakmasinlar yani
(878 puan) tarafından
Biliyorlar canım ama.bile bile de gelmeleri çok saçma evin gelini yok neticede
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Sen yokken evinde kalmaları hiç hoş değil yaa,böyle anlayışsız insanlardn nefret ediyorum,hiç planını bozma
(878 puan) tarafından
Bende bende bende nefret ederim 2 hafta evde olmayacağım onlar olacak aklım hep evde kalacak düzenimi bozar kesin
tarafından
Düzenini gelince yine yaparsın daha iyi eşine bakar evi toplar
(878 puan) tarafından
Biraz temizliğe önem vermeyen biri o yüzden içim rahat değil
tarafından
O zaman söyle anne ben evde yokken gelmeyin de ben hiç utanmam söylemeye kendi cizgini belli et kürese sonra barışır ama bir daha evine sen olmadığın zaman gelmez bazen bazı şeylerin yaşanması gerekiyor
(878 puan) tarafından
Yok kız senede 1 kez geliyorlar şimdi derim eşim ters bişey der benim ailem 3 ayda bir geliyor çünkü:))) telefonda ben 2 hafta yokum biliyorsunuz dedim olsun olsun dediler :(
0 oy
tarafından
Onlar sıkıntı etmese bile kim olursa ben evde değilken birinin evimde yatılı kalmasını istemem.biriniz değiştirsin planını bence
(878 puan) tarafından
Ben degistirmem asla. Eşime dedim bayram sonrası gelsinler diye sıkılmışlar napsinlar gelsinler nolcak diyor
0 oy
tarafından
ben evimde buyrun kalip diyip onlara birakip hic bi yere gitmem. senede 2 ay annemlere giderim esim evde kalir o zmn bile aklim evde kalir
0 oy
tarafından
Benim eşim tek tatile girmeye hayatta izin vermezdi ya
(878 puan) tarafından
Tatil dediğim annem babam ile abimler de toplanacağız başka şehirler bayram için ordanda ben annem ile babamla başka şehire geçicem
tarafından
Yani bende ben evde yokken asla kimsenin kalmasını kabul etmezdim
(878 puan) tarafından
Gelmeyin diyemezdim eşimin hatası gelin demiş
0 oy
tarafından
Sen eşinle gitmiycekmisin tatile bence bilipte geliyorlarsa asıl onların yaptığı ayıp bide 1 aymı kalacaklar Allah yardımcın olsun 
(878 puan) tarafından
Evet 1 ay beni rahatlatan tek şey ilk 10 gün onlarlayim sonra gidicem döncem 1 hafta sonra onlar gidecek
tarafından
10 günde çok valla iyi insanlarsa bilemem de benimkiler gibiyse 1 saat bil e tahammül edilmez
(878 puan) tarafından
Ya şimdi Allah var ağızları var dilleri yok desem yeridir ama insan ısınmayınca ısınmıyor biraz rahatlar titiz değiller o yüzden sıkıntı yapıyorum
tarafından
Hımm iyi o zaman habire laf sokan cinsten değiller demekki ama yinede evini bırakıp gitme bence benim kaynanam eşimi çok doldurur  aramızı bozar hep
(878 puan) tarafından
Yok canım öyle huyları
0 oy
tarafından
Eşin değiştirme git diyorsa tabiki git bildikleri halde neden geliyorlar ki bende olsam iptal etmezdim birde ben yokken evimde kalmalarını istemezdim
(878 puan) tarafından
Yok asla iptal etmem zaten maalesef ya bende hiç sevmem
0 oy
tarafından
sonuçta önceden yapılmış bir plan onlarda biliyor bile bile geliyor senin yapacak bişeyin yok 
0 oy
(152 puan) tarafından
Yani ayıp olmaz önceden  planlanmış sonuçta ama bn evde yokken hiç kimsenin evimde kalmasını istemem asla 
(878 puan) tarafından
Bende istemem ama geliyorlar

İlgili sorular

+3 oy
28 cevap 867 göst.
25 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bambam (260 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 630 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,484 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 570 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,948 cevap

330,419 kullanıcı

...